Ο νεαρός σεφ Κυριάκος Φώκου και η ομάδα από το Πατρικόν, εκπροσωπώντας χρόνια τώρα την δημιουργική κυπριακή κουζίνα, μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε το νέο μενού τους, σε μία ισορροπημένα ώριμη και άκρως δημιουργική κουζίνα, ντυμένη όμως πάντα με την ζεστασιά του comfort food, ένα γκουρμέ δηλαδή που δε φοβίζει το ευρύ κοινό, με έμπνευση από λαχανικά εποχής και τον ρόλο τους στην Κυπριακή κουζίνα.

Η ανανεωμένη σάλα του Πατρικού προσδίδει μία φρέσκια προσέγγιση με ύφος περισσότερο εστιατορικό, σε μία εμπειρία που αποκτά μία νέα ταυτότητα, πιο μοντέρνα, που πατά όμως γερά στην κυπριακή παράδοση.

Το νέο μενού αποτελείτε από 13 δημιουργικά πιάτα, όπου μπαίνουν στην μέση σε μία to share φιλοσοφία, και αποτελούν ένα δημιουργικό εύγευστο ταξίδι, με γεύσεις που καταφέρνουν να συνδέσουν το χτες με το σήμερα.

Γεύση από το νέο μενού με φωτογραφικό υλικό πιο κάτω.
Διαθέσιμο Τετάρτη - Σάββατο 18:30 - 23:00 κ Κυριακή 12:00 - 15:00
Πληροφορίες και Κρατήσεις 24424831

Σούπα Μπιζέλι Γιαχνί με Κούκκουρα.

 

Σαλάτα με Αγριόχορτα, Αυγό Ορτυκιού Ξυδάτο Καραμελλωμένο, Νερό Μαϊντανού και Ξινή Σάλτσα με Ρουθκιά και Κουλούρι Βρούλλος με Σουσάμι, Γλυκάνισο και Μαυρόκοκκο.

 

Πάστα Ελιάς Τσακκιστής με Χόρτα και Ντοματίνια.

 

Σιάμισιη από Κολοκύθι, Κρέμα Καρότου και Αναρής, Σπανάκι με Φράουλες και Καβουρδισμένο Χαλεπιανό.

 

Αγκινάρα Τηγανιτή με Κρέμα Πορτοκολόκασου και Λεβάντα.

 

Χοιρινό Ρολό με Πάννα, Αυγό και Μανιτάρια με Κόλιανδρο και Κονιάκ.

 

Κουλούμπρα με Γλυκάνισο και Πάστα Παστουρμά.

 

Σουβλάκι Χοιρινό, Σαλάτα και Πάστα από Πίττα Κυπριακή με Γεύσεις και Αρώματα Σαλατικών.

 

Τταβάς Αρνίσιος με Γαρίδες και «Κέντημα» Γιαουρτιού.

 

Ορτύκι Καππαμάς με Κουνουπίδι και Σιναπόσπορο.

 

Σιγοψημένο Κουνέλι με Toffee Στιφάδου και Φουντούκια.

 

Κέικ Κολοκάσι με Γλάσο Κουμμανταρίας και Πάντζαρι, σε Μπισκότο από Κυπριακό Καφέ και Κακάο.

 

Ρυζόγαλο Μπάνανας Οφτής με Σορμπέ Φράουλας.