Παίρνεις την παρέα σου με γευστικό προορισμό τη δροσερή βεράντα ή τον κλιματιζόμενο εσωτερικό χώρο του εστιατορίου East Asian Restaurant, σε μία πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων της Κινεζικής και Ινδικής κουζίνας.

 

1. Κάνε LIKE τη Σελίδα της CYSPOTS στο Facebook.
2. LIKE & SHARE το σύνδεσμο του Διαγωνισμού από εδώ και μπες στην Κλήρωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι 30/09/18 και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα από τη σελίδα της CYSPOTS στο Facebook στις 1/10/18.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


Επίσης: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για δείπνο 4 ατόμων αξίας €120 στις βραδιές Ασιάτικου Μπουφέ κάθε Πέμπτη από το εστιατόριο East Asian Restaurant

Η νέα άφιξη της Λευκωσίας, το East Asian Restaurant, έχει Ασιατικό χαρακτήρα και φρέσκια προσέγγιση, και μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τις γεύσεις της αχανής έκτασης της Κίνας αλλά και της πολύχρωμης Ινδίας. Ο χώρος ακροβατεί μεταξύ του πολυτελές και του casual, διακοσμημένος με τρόπο τέτοιο που να προσφέρει άνεση, αλλά και με πολυτελείς λεπτομέρειες που το απογειώνουν αισθητικά και σε προετοιμάζουν για το γευστικό ταξίδι που θα ακολουθήσει.

 

Η δροσερή του αυλή αποτελεί μία γευστική όαση στα ζεστά βράδια του καλοκαιριού και ο κλιματισμένος εσωτερικός του χώρος, που παντρεύει στοιχεία από Ινδία και Κίνα, λειτουργεί ολόγχρονα προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την όποια περίσταση, φαγητό με φίλους ή την οικογένεια σού, επαγγελματικό δείπνο με συνεργάτες ή ακόμα και την δεξίωση της προσωπικής ή επαγγελματικής σου εκδήλωσης.

 

Το μενού απαρτίζεται από πληθώρα επιλογών από την αχανή έκταση της Κίνας και συνδυάζει πιάτα για όλες τις προτιμήσεις.

 

Πρόσφατα το East Asian Restaurant αναβίωσε την φήμη που δημιούργησε την περασμένη δεκαετία το γνωστό Taste of India με πιάτα από την πολύχρωμη Ινδία.

 

Η προσοχή, η ποιότητα και ο σεβασμός είναι στοιχεία με τα οποία προσεγγίζουν την γευστική εμπειρία εδώ, οδηγώντας μας σε μια αυτοκρατορία απολαύσεων, εντυπώσεων και αναμνήσεων. Και όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις στο γραφείο ή το σαλόνι σου με την delivery υπηρεσία, μεσημέρι και βράδυ.

 

East Asian Restaurant
Κλημέντος 41
Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ.: 00357 22270127
Fb.: https://www.facebook.com/EastAsianRestaurant