Παίρνεις την παρέα σου με γευστικό προορισμό τη δροσερή βεράντα ή τον κλιματιζόμενο εσωτερικό χώρο του εστιατορίου East Asian Restaurant, για τη θεματική βραδιά που διοργανώνεται κάθε Πέμπτη με Ασιατικό Μπουφέ σε μία πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων της Κινεζικής, Ινδικής, Θαϋλανδέζικης και Ιαπωνικής κουζίνας.

 

1. Κάνε LIKE τη Σελίδα της CYSPOTS στο Facebook.
2. LIKE & SHARE το σύνδεσμο του Διαγωνισμού από εδώ και μπες στην Κλήρωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι 07/10/18 και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα από τη σελίδα της CYSPOTS στο Facebook στις 8/10/18.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


Επίσης: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ένα δείπνο αξίας €100 από το εστιατόριο East Asian Restaurant

Η νέα άφιξη της Λευκωσίας, το East Asian Restaurant, έχει Ασιατικό χαρακτήρα και φρέσκια προσέγγιση, και μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τις γεύσεις της αχανής έκτασης της Κίνας αλλά και της πολύχρωμης Ινδίας. Ο χώρος ακροβατεί μεταξύ του πολυτελές και του casual, διακοσμημένος με τρόπο τέτοιο που να προσφέρει άνεση, αλλά και με πολυτελείς λεπτομέρειες που το απογειώνουν αισθητικά και σε προετοιμάζουν για το γευστικό ταξίδι που θα ακολουθήσει.

 

Η δροσερή του αυλή αποτελεί μία γευστική όαση στα ζεστά βράδια του καλοκαιριού και ο κλιματισμένος εσωτερικός του χώρος, που παντρεύει στοιχεία από Ινδία και Κίνα, λειτουργεί ολόγχρονα προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την όποια περίσταση, φαγητό με φίλους ή την οικογένεια σού, επαγγελματικό δείπνο με συνεργάτες ή ακόμα και την δεξίωση της προσωπικής ή επαγγελματικής σου εκδήλωσης.

 

Το East Asian Restaurant διοργανώνει κάθε βράδυ Πέμπτης γευστικές Ασιατικές βραδιές με Ασιατικό Μπουφέ με επιλογές από Κινέζικη, Ινδική, Θαϋλανδέζικη και Ιαπωνική κουζίνα, στην τιμή των €20 το άτομο.

 

Η προσοχή, η ποιότητα και ο σεβασμός είναι στοιχεία με τα οποία προσεγγίζουν την γευστική εμπειρία εδώ, οδηγώντας μας σε μια αυτοκρατορία απολαύσεων, εντυπώσεων και αναμνήσεων. Και όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις στο γραφείο ή το σαλόνι σου με την delivery υπηρεσία, μεσημέρι και βράδυ.

 

East Asian Restaurant
Κλημέντος 41
Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ.: 00357 22270127
Fb.: https://www.facebook.com/EastAsianRestaurant