Η Oakley είναι μια κουλτούρα αθλητών και δημιουργών που έχουν εμμονή με το σχεδιασμό και την καινοτομία για να δημιουργήσουν προϊόντα και εμπειρίες που εμπνέουν μεγαλείο.

Η Oakley εφευρίσκει κάθε νέο προϊόν με φιλοσοφία σχεδιασμού που ονομάζεται γλυπτική φυσική: η πειθαρχία της επίλυσης προβλημάτων με την επιστήμη και η περιτύλιξη αυτών των λύσεων στην τέχνη. Υποστηριζόμενη από μια υποδομή που περιλαμβάνει τα τελευταία εργαλεία τεχνολογίας, οι μηχανικοί και οι τεχνίτες της Oakley συνεχίζουν να επεκτείνουν τη σειρά των κατηγοριών προϊόντων της εταιρείας.

Η νέα σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως της Oakley χωρίζεται σε ποικίλες κατηγορίες απευθυνόμενη σε διάφορους τύπους ατόμων αλλά όλες σε άτομα απαιτητικά που ψάχνουν το καλύτερο.

Με τα καλύτερα υλικά, την πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία και την μέγιστη προστασία η νέες σειρές γυαλιών ηλίου και γυαλιών οράσεως της Oakley είναι κομψές όσο ποτέ και συγχρόνως φέρουν το στυλ που η Oakley μας έχει συνηθίσει απευθυνόμενη σε άτομα που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Βρες την νεά συλλογή γυαλιών ηλίου και γυαλιών οράσεως στα οπτικά καταστήματα Panoptika