Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, δράση και αναμνήσεις μίας ζωής.

 

 
Ταξιδιωτικές προτάσεις εξερεύνησης και δράσης από το Versus Travel
 
 

Ταξιδιωτικές προτάσεις εξερεύνησης και δράσης από το Versus Travel

 

Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, δράση και αναμνήσεις μίας ζωής.

 

 

Η μαγική Βιρμανία του Versus | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 2679€

 

Η Βιρμανία (Μιανμάρ) είναι μία χώρα μοναδική, μια αποκάλυψη στα μάτια του ταξιδιώτη, ένας από τους πιο μυστηριώδεις και ανεξερεύνητους προορισμούς στον κόσμο, με πολιτιστική κληρονομιά χιλιάδων χρόνων. Αμόλυντη από τον μαζικό τουρισμό κρύβει αναρίθμητους θησαυρούς που γέννησαν η φύση και ο άνθρωπος. Μαζί λοιπόν θα την εξερευνήσουμε, ξεκινώντας από την Γιαγκόν με την παγόδα Σβενταγκόν, ιερό σύμβολο του Βιρμανικού Βουδισμού, αλλά και τους αναρίθμητους άλλους βουδιστικούς θησαυρούς. Συνεχίζουμε για την "πόλη με τις 3.000 παγόδες", τη Μπαγκάν, τον "Όλυμπο της Βιρμανίας", το Όρος Πόπα, και το κέντρο του Βιρμανικού πολιτισμού, το Μανταλέι. Από εκεί θα επισκεφθούμε την αρχαία πρωτεύουσα της χώρας, την Αμαραπούρα, θα πλεύσουμε τον ποταμό Ιραουάντι μέχρι το Μινγκούν και θα "ανακαλύψουμε" την χαμένη μέσα στη βλάστηση πόλη Πγιν Οο Λγουίν. Τέλος, θα δούμε χιλιάδες αγαλματίδια του Βούδα στις σπηλιές της Πιντάγια και τους ιδιαίτερους κωπηλάτες της πανέμορφης λίμνης Ίνλε, ενώ με την επιστροφή μας στην Γιαγκόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και τον περίφημο Χρυσό Βράχο.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Τανζανία - Ζανζιβάρη - Η μεγάλη μετανάστευση των ζώων| 14.07.2019
Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 4099€

 

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα θεάματα που μας προσφέρει η φύση. Στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι της Τανζανίας, γινόμαστε κάθε χρόνο μάρτυρες της κολοσσιαίας μαζικής μετανάστευσης ζώων: πάνω από ένα εκατομμύριο οπληφόρα ζώα καλπάζουν με μανία κάνοντας το έδαφος κυριολεκτικά να τρέμει με το τρανταχτό ποδοβολητό τους. Η ταχύτητα που αναπτύσσουν και η μαζικότητα της μετακίνησης σηκώνουν έναν κουρνιαχτό που αργεί πολύ να κατακαθίσει, καθώς οι αγέλες διασχίζουν μέσα σε λίγα λεπτά μεγάλες εκτάσεις με κοιλάδες, βοσκότοπους και ποτάμια. Η μετανάστευση πραγματοποιείται λόγω έναρξης της ξηρής περιόδου καθώς και για να συναντήσουν τα γκνου τα νεογνά τους.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Νότια Αφρική | Garden Route, Καταρράκτες Βικτώρια,Μποτσουάνα | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 4380€

 

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στη Νότια Αφρική, το οποίο περιλαμβάνει την «πόλη του χρυσού», το υπερσύγχρονο Γιοχάνεσμπουργκ, την «πόλη της ζακαράντας», τη γλυκιά Πραιτώρια, το κοσμοπολίτικο Κέιπ Τάουν, που θεωρείται μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, την περιοχή των Ζουλού, τη Σουαζιλάνδη, το γοητευτικό Ντέρμπαν, ένα ολοήμερο σαφάρι στο παγκοσμίως γνωστό Πάρκο Κρούγκερ  καθώς και την περίφημη Διαδρομή των Κήπων (Garden Route), μία από τις ωραιότερες διαδρομές του κόσμου, με συνεχείς εναλλαγές τοπίου.
Το ταξίδι μας αυτό περιλαμβάνει επίσης τους μοναδικούς Καταρράκτες Βικτώρια και μας δίνει τη δυνατότητα για ακόμα ένα σαφάρι στο περίφημο πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνας.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Πλήρης γύρος Ιορδανίας 5* (με μία διανυκτέρευση κάτω από τα αστέρια στο Wadi Rum) | Καλοκαίρι-Οκτώβριος 2019
Διάρκεια: 7,8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1179€

 

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα πλήρες οδοιπορικό στην Ιορδανία, που ξεκινά από την πρωτεύουσά της το Αμμάν και συνεχίζει με το παραθαλάσσιο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, που αποτελεί και τη μοναδική διέξοδο της Ιορδανίας στη θάλασσα, την ’καμπα, με επίσκεψη και διαμονή στην Πέτρα, με «σαφάρι» με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα (με καρότσα) στη σουρεαλιστική κοιλάδα Ουάντι Ραμ με τα μαγικά βουνά από γρανίτη και πολύχρωμη άμμο, σμιλευμένα από το μεγαλύτερο γλύπτη, τον αέρα, και με διανυκτέρευση σε παραδοσιακή βεδουίνικη σκηνή στην έρημο, με διαμονή στη Νεκρά Θάλασσα, με επισκέψεις στη Βηθανία, το μέρος στο οποίο, με βάση τις Γραφές, πιστεύεται ότι βαπτίστηκε ο Ιησούς και στον αρχαιολογικό χώρο των Γεράσων, σπουδαία ελληνική πόλη που ανήκε στη Δεκάπολη της Κοίλης Συρίας.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Θιβέτ – Ανάβαση στη «Στέγη του Κόσμου» | Καλοκαίρι - Οκτώβριος 2019
Διάρκεια: 12,13 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 3219€

 

Με το ταξίδι αυτό θα επισκεφθούμε επίσης και ένα τμήμα της Νότιας Κίνας με τεράστιο ενδιαφέρον, που δεν περιλαμβάνεται σε άλλα προγράμματα, όπως το Τσεγνκντού (πρωτεύουσα της επαρχίας Σετσουάν), με τα χαριτωμένα ασπρόμαυρα αρκουδάκια Πάντα και τον πέτρινο Βούδα του Λεσάν!

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Τα Πετράδια της Περσίας | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1789€

 

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε μία από τις πιο λαμπρές αρχαίες αυτοκρατορίες της Ασίας, την Περσία, που μας οδηγεί σε πόλεις ένδοξες και μαγευτικές. Ξεκινάμε από  την «πόλη των ρόδων και των λουλουδιών», τη Σιράζ και συνεχίζουμε με την ένδοξη Περσέπολη, την «πλουσιοτάτη των υπό τον ήλιον πόλεων», τον πιο επιβλητικό ιστορικό χώρο του Ιράν. Σειρά έχουν οι Πασαργάδες, πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του Κύρου του Μέγα, και το παραμυθένιο Ισφαχάν, μια πόλη-θρύλο, που γοητεύει τον επισκέπτη με τα συγκλονιστικά της μνημεία. Καταλήγουμε στην πρωτεύουσα Τεχεράνη, πόλη υποβλητική και γεμάτη με πολλά ενδιαφέροντα μνημεία.

 

περισσότερα εδώ

 

 
Περισσότερα
   
 
 
Εξορμήσεις σε Αίγυπτο, Ινδία, Κίνα από το Versus Travel
 
 

Εξορμήσεις σε Αίγυπτο, Ινδία, Κίνα από το Versus Travel

 

Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, με προορισμό την Αίγυπτο, την Κίνα και την Ινδία.

 

 

Μεγάλη Αρχαιολογική Αίγυπτος με Αμπού Σιμπέλ | 2019
Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1494€

 

Τα πιο πλήρη προγράμματα της ελληνικής αγοράς σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς του κόσμου.
Πυραμίδες, μούμιες, φαραώ, ιστορικά μνημεία διαφόρων εποχών, μεγαλόπρεπα τζαμιά, χριστιανικές εκκλησίες, μοναστικά κέντρα, παζάρια, χωριά και πόλεις κατά μήκος του Νείλου, δημοφιλή θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας και άλλα πολλά περιλαμβάνουν τα μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας ταξίδια μας, σχεδιασμένα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και με τις καλύτερες παροχές. Εικόνες διαφορετικές, εικόνες πολύχρωµες και... πολύβουες.
Το σίγουρο είναι πως η Αίγυπτος, μητέρα λαμπρών πολιτισμών, προσφέρει στον ταξιδιώτη δυνατές εμπειρίες.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Ινδία - Χρυσό Τρίγωνο 5* | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2019
Διάρκεια: 8,9 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1265€

 

Στη χώρα των αντιθέσεων, των χρωμάτων, των αρωμάτων, των σάρι, των μαχαραγιάδων, των αγίων και των φακίρηδων, τη μυστηριακή Ινδία, θα θαυμάσουμε το μαρμάρινο ποίημα αγάπης, το Ταζ Μαχάλ στην ’γκρα, θα εκπλαγούμε από την καστροπολιτεία Φατεχπούρ Σικρί και τη μοναδική αρχιτεκτονική του baori στο αγροτικό χωριουδάκι Αμπανέρι, θα καβαλικέψουμε ελέφαντες για να προσεγγίσουμε το εκπληκτικό φρούριο της Αμπέρ, θα μαγευτούμε με την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, τη «Ροζ Πόλη», την Τζαϊπούρ και το μοναδικό και παράξενο Hawa Mahal, το «Παλάτι των Ανέμων», και θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας με την κατ’ εξοχήν πόλη των αντιθέσεων, την πρωτεύουσα της χώρας, το Δελχί, που είναι στην πραγματικότητα όχι μία, αλλά δύο πόλεις τελείως διαφορετικές μεταξύ τους: το Παλαιό και το Νέο Δελχί.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Πανόραμα Κίνας - Χoνγκ Κoνγκ | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 2839€

 

Ένα μοναδικό οδοιπορικό στην Κίνα, που ξεκινάει από τη «Νέα Υόρκη της Ανατολής», το Χονγκ Κονγκ, συνεχίζει με τη χτισμένη στο Δέλτα του Μαργαριταρένιου ποταμού πόλη των λουλουδιών, την Καντόνα, το μαγευτικό Γκουιλίν με τις απίστευτης ομορφιάς εικόνες από την κρουαζιέρα μας στον ποταμό Λι Ζιανγκ, την πόλη - θησαυροφυλάκιο του κινέζικου πολιτισμού, το Ξιάν με τον πήλινο στρατό του, και φυσικά την αιώνια πόλη, το Πεκίνο.
Συνεχίζουμε με το «Μαργαριτάρι της Ανατολής», τη Σαγκάη, και πόλεις - σταθμούς μοναδικού κάλλους, όπως τη «Βενετία της Ανατολής», το Σουτσόου, την ομορφότερη πόλη της Κίνας, το Χανγκτσόου και την υδάτινη πόλη Ξιτάνγκ, που μοιάζει βγαλμένο από όνειρο ή από παραμύθι.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Αίγυπτος (με 5νθήμερη κρουαζιέρα στον Νείλο) | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1110€

 

Η περιήγησή μας στην Αίγυπτο ξεκινά φυσικά από το Κάιρο, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Το φημισμένο αρχαιολογικό Μουσείο του Καΐρου, η παλιά πόλη, η αγορά του Αλ Χαλίλι και βέβαια ο αρχαιολογικός χώρος της Γκίζας με τις πυραμίδες και τη Σφίγγα, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εικόνες στον πλανήτη. Στη συνέχεια ερχόμαστε στην Αλεξάνδρεια, για να δούμε την περίφημη Βιβλιοθήκη, που φιλοδοξεί να αποκτήσει τη λάμψη της αντίστοιχης βιβλιοθήκης της πτολεμαϊκής περιόδου, καθώς και τις κατακόμβες και το παραλιακό μέτωπο της πόλης. Πετάμε στη συνέχεια για το Λούξορ, με τους μεγαλοπρεπείς ναούς στο Καρνάκ και στη δυτική όχθη του Νείλου με την Κοιλάδα των Βασιλέων, και πλέουμε μέχρι το φράγμα του Ασσουάν και την τεχνητή λίμνη Νάσερ.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Κίνα Κλασική, Υδάτινες πόλεις | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1699€

 

Ένα μοναδικό οδοιπορικό από το «Μαργαριτάρι της Ανατολής», τη Σαγκάη, στην αιώνια πόλη, το Πεκίνο, με πόλεις - σταθμούς απίστευτης ομορφιάς, όπως η «Βενετία της Ανατολής», η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού, το Σουτσόου, η ομορφότερη πόλη της Κίνας Χανγκτσόου και η υδάτινη πόλη Ξιτάνγκ, θαρρείς βγαλμένη από όνειρο ή από παραμύθι. Στο Ξιαν, προαιρετική εκδρομή, για να θαυμάσουμε τον περίφημο Πήλινο Στρατό.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Ινδία - Χρυσό Τρίγωνο, Βαρανάσι και Κατζουράχο | Καλοκαίρι-Νοέμβριος 2019
Διάρκεια: 11,12 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1859€

 

Στη χώρα των αντιθέσεων, των χρωμάτων, των αρωμάτων, των σάρι, των μαχαραγιάδων, των αγίων και των φακίρηδων, τη μυστηριακή Ινδία, θα θαυμάσουμε την κατ’ εξοχήν πόλη των αντιθέσεων, την πρωτεύουσα της χώρας το Δελχί, που είναι στην πραγματικότητα όχι μία, αλλά δύο πόλεις τελείως διαφορετικές μεταξύ τους: το Παλαιό και το Νέο Δελχί. Θα γνωρίσουμε το Βαρανάσι, τη «Μέκκα των Ινδουιστών», το μέρος όπου οι πιστοί αναζητούν τη λύτρωση στα νερά του ιερού ποταμού Γάγγη και θα συνεχίσουμε με το Κατζουράχο, με τα υπέροχα γλυπτά.  Θα εκπλαγούμε με το μαρμάρινο ποίημα αγάπης, το Ταζ Μαχάλ, στην Αγκρα, με  την Καστροπολιτεία Φατεχπούρ Σικρί και τη μοναδική  αρχιτεκτονική του baori στο αγροτικό χωριουδάκι Αμπανέρι, θα καβαλικέψουμε ελέφαντες για να προσεγγίσουμε το εκπληκτικό φρούριο της Αμπέρ, θα μαγευτούμε με την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, τη «Ροζ Πόλη», την Τζαϊπούρ και το μοναδικό και παράξενο Hawa Mahal, το «Παλάτι των Ανέμων».

 

περισσότερα εδώ

 

 
Περισσότερα
   
 
 
Ταξιδιωτικές προτάσεις ανακάλυψης του ευρωπαϊκού πολιτισμού από το Versus Travel
 
 

Ταξιδιωτικές προτάσεις ανακάλυψης του ευρωπαϊκού πολιτισμού από το Versus Travel

 

Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, σε μία μοναδική ανακάλυψη του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

 

 

Ρώμη και Βατικανό | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 739€

 

Άλλο ένα ευρωπαϊκό ταξίδι με την σφραγίδα του Versus Travel! Με σωστές ώρες πτήσεων για να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο. Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην εκπληκτική πρωτεύουσα της Ιταλίας, την Ρώμη. Με άνετες μετακινήσεις, το ταξίδι αυτό θα μας προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες σε μια γνώριμη χώρα. Η "Αιώνια Πόλη", η Ρώμη, θα μας χαρίσει απλόχερα τις ομορφιές της και τις γαστρονομικές της γωνιές! Η επίσκεψη στο Βατικανό θα είναι μια αποκάλυψη! Θα έχουμε την επιλογή να εκδράμουμε στην πολυθρύλητη Φλωρεντία αλλά και να κάνουμε τις αγορές μας στο Outlet της αιώνιας πόλης.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Νότια Ιταλία - Ρώμη με Κάπρι και ακτή Αμάλφι | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1089€

 

Από την βασίλισσα της Καμπανίας, την χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη ,   εξορμούμε στη μαγευτική Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, στον μυχό του ομώνυμου κόλπου της  Τυρρηνικής θάλασσας και επισκεπτόμαστε το γαλήνιο Σορρέντο, το διάσημο Κάπρι, γνωστό και ως ο "Ο Κήπος της Εδέμ", το Ερκολάνο, την Πομπηία και την αρχαία Ελληνική αποικία της Ποσειδωνίας.
Απολαμβάνουμε μια μοναδική ολοήμερη βόλτα  στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα με επισκέψεις  στο Αμάλφι και  το μαγευτικό Ποζιτάνο, χτισμένο στην απότομη πλαγιά ενός γκρεμού. Προαιρετικά,  αν μπορέσετε  να ξεφύγετε τον εναγκαλισμό της Νάπολης, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια 2η κρουαζιέρα στα νησάκια Ίσκια και Πρόσιντα.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Η μαγική Πορτογαλία του Versus | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1049€

 

Ένα οδοιπορικό στις πόλεις και στα χωριά της Πορτογαλίας, που ξεκινάει από τη Λισαβόνα, πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, απ’ όπου επισκεπτόμαστε το ρομαντικό χωριό Σίντρα, το όμορφο ψαροχώρι Κασκάις, το Ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Εστορίλ, το μεσαιωνικό χωριό Όμπιντος, το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, καθώς και τo χωριό Μπατάλια. Συνεχίζουμε με το Πόρτο στα βόρεια της χώρας, με τις κοντινές του πόλεις Μπράγκα και Γκιμαράες. Ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στο Αβέιρο, τη «Βενετία της Πορτογαλίας», το Μπουσάκο με τον εθνικό δρυμό και το ανάκτορο-ξενοδοχείο, την υπέροχη Κοΐμπρα, τη Φάτιμα, που φημίζεται για τις περισσότερες «εμφανίσεις» της Παναγίας, την Τόμαρ των Ναϊτών και το Πάρκο των Εθνών.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Κροατία – Σλοβενία – Σερβία Χερσόνησος Ίστρια - Τεργέστη | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 999€

 

Τα Βαλκάνια είναι τόσο κοντά μας –άλλωστε αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος τους- κι ωστόσο αποτελούν για τους περισσότερους μια ανεξερεύνητη «ήπειρο». Σ’ αυτό το ταξίδι εξερευνούμε μια από τις ωραιότερες πλευρές τους, συμπεριλαμβάνοντας τις πρωτεύουσες της Κροατίας, της Σλοβενίας και της Σερβίας, καθώς και την ιστορική χερσόνησο της Ίστριας. Περιλαμβάνεται επίσης εκδρομή στην Τεργέστη, για μια μικρή αλλά χαρακτηριστική γεύση Ιταλίας, καθώς και στον παραμυθένιας ομορφιάς δρυμό του Πλίτβιτσε, στην Κροατία.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Αλσατία – Ρήνος με διαμονή και στη Χαϊδελβέργη | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 980€

 

Επτά ημέρες σε ένα συνδυαστικό πανόραμα της Αλσατίας με τον Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας και τον Ρήνο. Μία εναλλακτική πρόταση, που καλύπτει την ωραιότερη πόλη του Ρομαντικού Δρόμου, το Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ και την Κόμπλεντς με κρουαζιέρα στον Ρήνο, σε συνδυασμό με την Αλσατία, το Στρασβούργο και τα χαρακτηριστικά χωριά της Αλσατίας Κολμάρ, Ριμπωβίλ και Ρικβίρ. Ένα πρόγραμμα όπου συμπλέκονται ονειρικά μεσαιωνικά δουκάτα και δροσερά κελάρια, με προηγμένες πολιτείες και απαστράπτουσα κουλτούρα. Στο Στρασβούργο κτυπά η καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμών, στη Χαϊδελβέργη μεσουρανεί το Πανεπιστήμιο ως κιβωτός σοφίας, στο Μπάντεν-Μπάντεν οι θεατρικές σκηνές, τα spa και τα τυχερά παιχνίδια γεμίζουν από μεγιστάνες, ενώ στον Μέλανα Δρυμό με το Φράιμπουργκ και τη Λίμνη Τιτι ερχόμαστε στον πνεύμονα της Ευρώπης. Ελάτε με το Versus σε μία νέα, δροσερή και προσιτή καλοκαιρινή ταξιδιωτική εμπειρία.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Πανόραμα Χωρών Βαλτικής | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1085€

 

Ένα ταξίδι που έχει ταυτιστεί με το όνομα του Versus, με τις εξασφαλισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις που πραγματοποιούμε κάθε καλοκαίρι στις τρεις Βαλτικές Χώρες: Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία. Με σωστή διάρκεια, χωρίς περικοπές, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα εμπεριστατωμένο, πλούσιο ταξίδι, με ημιδιατροφή καθημερινά και με εισόδους σε πολλά αξιοθέατα, πάντα στη συνεχή προσπάθειά μας να υπάρχει προκαθορισμένο κόστος από Ελλάδα. Το ταξίδι αυτό είναι κατ΄ αρχήν ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο. Με μεσαιωνικά κτίρια με στέγες από την εποχή των ιπποτών και προσόψεις που καλύπτουν όλη την γκάμα των παστέλ χρωμάτων, με στενά σοκάκια, πλακοστρωμένους δρόμους, εντυπωσιακά κάστρα, ήσυχες λίμνες και πανέμορφες διαδρομές, το πρόγραμμα αυτό έχει τα σωστά «συστατικά» για μια συγκλονιστική εμπειρία σε μια Ευρώπη που δεν φαντάζεστε πως υπάρχει.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Η μαγική 8ήμερη Πολωνία του Versus | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 989€

 

Το ταξίδι αυτό αποδεικνύει την εναντίωσή μας στα πρόχειρα ευρωπαϊκά προγράμματα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, δεν «ξεπετάμε» την Κρακοβία –μια από τις ομορφότερες αλλά ακριβότερες πόλεις της Ευρώπης– αλλά της αφιερώνουμε τον χρόνο που της αξίζει. Τρεις διανυκτερεύσεις, με ημερήσια εκδρομή και στο θέρετρο Ζακοπάνε. Δεν μένουμε, ακόμα και στο οκταήμερο πρόγραμμά μας, μόνο στις δυο βασικές πόλεις (Βαρσοβία και Κρακοβία), αλλά επισκεπτόμαστε και διαμένουμε σε πραγματικά διαμάντια, όπως το Βρότσλαβ, που είναι κτισμένο πάνω σε νησάκια στον ποταμό Όντερ. Πάνω απ’ όλα δίνουμε έμφαση στις εξειδικευμένου επιπέδου ξεναγήσεις και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε έμπειρο Έλληνα αρχηγό αλλά και τοπικούς ξεναγούς όπου κρίνουμε αναγκαίο.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας, Νότια Ελβετία | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1099€

 

Ένα ταξίδι της διαφορετικής λογικής της Ευρώπης του Versus. Θα μπορούσαμε να αφήναμε τα πάντα πληρωτέα στον προορισμό, ακόμα και τους φόρους των πόλεων και τα check points ώστε να «δείχναμε» μια «οικονομική τιμή». Εμείς εδώ και χρόνια επιλέγουμε έναν άλλο δρόμο: να περιλαμβάνουμε στα ταξίδια μας όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές και όλα αυτά σε απίστευτες τιμές!
Πρόκειται για ένα πανέμορφο ταξίδι στην εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή της Βόρειας Ιταλίας και Νότιας Ελβετίας. Λίμνες, δάση, κάστρα, συναρπαστικές παραλίμνιες και ορεινές διαδρομές, υπέροχα αλπικά χωριά και μια πεντακάθαρη ατμόσφαιρα προσφέρουν ότι μπορεί κανείς να συνοψίσει σε αυτό που ονομάζεται "σύντομη αναζωογονητική απόδραση από την καθημερινότητα".
Με έδρα το περίφημο Μπαβένο στο ιταλικό τμήμα της λίμνης Ματζιόρε, εκδράμουμε στις γύρω περιοχές, επισκεπτόμαστε πανέμορφα νησιά της λίμνης, κοσμοπολίτικες πόλεις, κομψά θέρετρα, διάσημα κέντρα αλπινισμού και γραφικά χωριά ένθεν κακείθεν των Ιταλοελβετικών συνόρων.   
Η απαράμιλλη ομορφιά της λίμνης Κόμο, αγαπημένο καταφύγιο ποιητών, μουσικών και ερωτευμένων ήδη από τον 19ο αιώνα θα μας συναρπάσουν, ενώ η ολοκλήρωση του ταξιδιού μας στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο, θα μας δώσει την ευκαιρία για ένα σύντομο shopping therapy πριν την επιστροφή στην καθημερινότητά μας. Στο Τορίνο, τέλος, θα γνωρίσουμε μία ακόμη σπουδαία μητρόπολη του ιταλικού Βορρά, με ιδιαίτερο χρώμα και προσωπικότητα.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Ρομαντική Γερμανία κι Άλπεις από Κύπρο | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 939€

 

Έξι ημέρες στην Γερμανία, με ένα πρόγραμμα που καλύπτει τον λεγόμενο Ρομαντικό Δρόμο από την Φρανκφούρτη μέχρι το Μόναχο.
Στο οδοιπορικό αυτό συμπλέκονται ονειρικά μεσαιωνικά δουκάτα και δροσερά κελάρια, με προηγμένες πολιτείες και απαστράπτουσα κουλτούρα.
Ελάτε με το Versus Travel να σας τα δείξουμε, όπως εμείς ξέρουμε!

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Άλπεις - Αυστριακό πανόραμα, Σλοβακία | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 799€

Από την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την Μπρατισλάβα και στις επαρχίες της Στυρίας και της Καρίνθιας με το καταπληκτικό Γκρατς, το Κλάγκενφουρτ με τη λίμνη Φέλντεν και το Φίλαχ. Επισκεπτόμαστε ακόμα το Σάλτσμπουργκ και την περιοχή των λιμνών της Αυστρίας και το πανέμορφο Χάλστατ.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Η μεγάλη Ρουμανία του Versus, Τρανσυλβανία, Βουκουρέστι | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 825€

 

Με το ταξίδι μας αυτό επισκεπτόμαστε το Βουκουρέστι, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Dimbovita, από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Επίσης το «πλούσιο» Μπρασόβ με το γοτθικής αρχιτεκτονικής ιστορικό του κέντρο, το Σιμπίου, που θεωρείται από τα γραφικότερα της Ρουμανίας, το Μπραν, όπου βρίσκεται ο «Πύργος του Δράκουλα», τη Σινάια, το μαργαριτάρι των Καρπαθίων, με το σε ρυθμό γερμανικού ρομαντισμού Παλάτι Πέλες, τη μεσαιωνική Σιγκισοάρα, γενέτειρα του Βλατ Τέπες, τα περίφημα Ζωγραφισμένα Μοναστήρια στην Πιέτρα Νεάμτ, το Καστρομονάστηρο στο Πρέιμερ αλλά και την Ερυθρά Λίμνη (Λάκουλ Ρόσου).

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Σερβία – Μαυροβούνιο | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 935€

 

Ένα πλούσιο 8ήμερο πρόγραμμα σε μια χώρα με την οποία οι Έλληνες διατηρούμε ισχυρούς δεσμούς φιλίας και παράδοσης. Σ’ αυτό το ταξίδι μας στη Σερβία θα γνωρίσουμε πολύ καλά την παραποτάμια πρωτεύουσα Βελιγράδι, θα επισκεφθούμε την βόρεια επαρχία της Βοϊβοντίνα και συγκεκριμένα το Νόβι Σαντ, το λεγόμενο και «Αθήνα της Σερβίας», ερχόμαστε για προσκύνημα στα ιστορικά μοναστήρια Όπλενατς και Στουντένιτσα, ανεβαίνουμε με το τραινάκι Σάργκαν 8 στην ορεινή δυτική Σερβία και το έθνικ χωριό του Εμίρ Κοστουρίτσα, ερχόμαστε στο Εθνικό Πάρκο Τάρα, ενώ δοκιμάζουμε και γνήσιο σέρβικο τσίπουρο! Μπαίνουμε ακόμα στο Μαυροβούνιο και επισκεπτόμαστε το μεσαιωνικό Κότορ, το θέρετρο της Μπούντβα στην Αδριατική και το Εθνικό Πάρκο Ντούρμιτορ, ενώ δεν παραλείπουμε να επισκεφθούμε και την πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Ξεχωριστή Ιταλία, Κρεμαστά Χωριά, Τσίνκουε Τέρρε | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 999€

 

Από την "Αιώνια Πόλη", την Ρώμη, κατευθυνόμαστε στην μεσαιωνική Σιένα και το Σαν Τζιμινιάνο με τους αγέρωχους πύργους του και φθάνουμε στην μεσαιωνική Λούκα με το οκτάγωνο σχήμα της, η οποία θα αποτελέσει ορμητήριο για την εξερεύνησή μας στην ακτή της Λιγυρίας, στην Λα Σπέτσια και την περιοχή Τσίνκουε Τέρρε. Επισκεπτόμαστε την Πίζα με τον περίφημο κεκλιμένο της Πύργο και συνεχίζουμε στην κορωνίδα των πόλεων, την Φλωρεντία. Τέλος, κατά την επιστροφή μας προς την Ρώμη, επισκεπτόμαστε την Περούτζια, την Ασίζη και το Σπολέτο.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Η Ελβετία από άκρη σε άκρη | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1149€

 

Η Ελβετία είναι μια πανέμορφη χώρα που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες για να θαυμάσουν τα κατάλευκα βουνά με τα πανέμορφα τοπία, τις άψογα οργανωμένες χιονοδρομικές εγκαταστάσεις και τη ζεστή φιλοξενία της.
Οι ’λπεις για τους λάτρεις του χιονιού και των χειμερινών σπορ, λίμνες και μοναδικές διαδρομές μέσα στο πράσινο για τους φυσιολάτρες, ιστορία και μουσεία, μουσικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις για τους φίλους της μουσικής.

 

περισσότερα εδώ

 

 
Περισσότερα
   
 
 
Εξωτικές αποδράσεις από το Versus Travel
 
 

Εξωτικές αποδράσεις από το Versus Travel

 

Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, σε εξωτικούς προορισμούς.

 

 

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2019
Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 2069€

 

Ένα υπέροχο ταξίδι στη Βόρεια Ταϊλάνδη, που ξεκινά από την πρωτεύουσά της, την Μπανγκόκ, απ’ όπου αναχωρεί με πτήση για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου - το Τσιάνγκ Μάι και το Τσιάνγκ Ράι. Από εκεί συνεχίζει για το Σουκοτάι, την πόλη που θεωρείται λίκνο του ταϊλανδέζικου πολιτισμού, το Πιτσανουλόκ, την «πόλη των δύο ποταμών», την Αγιούταγια, την πρωτεύουσα του πιο σημαντικού από τα πρώιμα βασίλεια του Σιάμ, και επιστρέφει στην «Πόλη των Αγγέλων», την Μπανγκόκ.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Η Σρι Λάνκα από άκρη σε άκρη και επέκταση στη Μαλδίβες | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 12,16 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1999€

 

Ένα πλήρες οδοιπορικό στο μαγευτικό νησί της Σρι Λάνκα. Με αφετηρία την πρωτεύουσα Κολόμπο, επισκεπτόμαστε τις σπηλιές της Νταμπούλα με τις υπέροχες τοιχογραφίες και τα αγάλματα του Βούδα, τη μεσαιωνική πόλη Πολοναρούα, τον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα, και την παραλία Τρινκομάλε στην περιοχή των Ταμίλ. Μετά από ένα σαφάρι με jeep 4x4 στο Εθνικό Πάρκο Minneriya για να δούμε ελέφαντες και άλλα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, συνεχίζουμε για τον περίφημο βράχο της Σιγκιρίγια, το πέτρινο "φρούριο-λιοντάρι" με νωπογραφίες των γυμνόστηθων «Παρθένων της Σιγκιρίγια», τον κήπο μπαχαρικών στο Μάταλε, τη φυτεία τσαγιού στη Νουβάρα Ελίγια και την τελευταία πρωτεύουσα των βασιλέων της Κεϋλάνης, την Κάντυ, με τον ιερό ναό στον οποίο φυλάσσεται το Δόντι του Βούδα. Θα δούμε επίσης τις εξωτικές παραλίες στη Μπεντότα, ενώ θα επισκεφθούμε και τη γειτονική πόλη Γκάλε.  Με το πρόγραμμα αυτό έχουμε τη δυνατότητα 3 επιπλέον διανυκτερεύσεων στις εξωτικές Μαλδίβες!

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Βιετνάμ – Καμπότζη Super προσφορά | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 2799€

 

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε δύο χώρες της Ινδοκίνας – το Βιετνάμ και την Καμπότζη. Με αφετηρία το Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν) επισκεπτόμαστε τα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι και το γραφικό χωριουδάκι Μι Το, στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ, για να ανακαλύψουμε το μεγαλείο και την ομορφιά του Κεντρικού Βιετνάμ με την παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα Χουέ, απλωμένη νωχελικά στον Ποταμό των Αρωμάτων, το πανέμορφο Χόι Αν, το Ντανάνγκ με τις όμορφες παραλίες, αλλά και το σημαντικότατο Αρχαιολογικό Χώρο Μι Σον του Βασιλείου Champa. Θα καταλήξουμε στο Βόρειο Βιετνάμ και στο Ανόι –πρωτεύουσα της χώρας– απ’ όπου πραγματοποιούμε ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς Χάλονγκ Μπέι, για μια υπέροχη κρουαζιέρα ανάμεσα από καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά, καθώς επίσης και ολοήμερη εκδρομή στο Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Επισκεπτόμαστε επίσης την πρωτεύουσα της Καμπότζης Πνομ Πενχ και το Σιέμ Ρεπ, όπου θα δούμε τα εκπληκτικά μνημεία των Xμερ – ’νγκορ Τομ, Τα Προμ και το μεγαλειώδη ’νγκορ Βατ.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Βιετνάμ 5* – Καμπότζη – Λάος | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 3370€

 

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε τρεις χώρες της Ινδοκίνας - το Βιετνάμ, το Λάος και την Καμπότζη. Ξεκινώντας από το Βιετνάμ και τη Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν), όπου επισκεπτόμαστε τα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι και το χωριό Μι Το στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ, συνεχίζουμε για την παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα Χουέ με τον Ποταμό των Αρωμάτων, το πανέμορφο Χόι Αν, το Ντανάνγκ με τις όμορφες παραλίες και το σημαντικό Αρχαιολογικό Χώρο Μι Σον του βασιλείου Champa. Τελευταίος σταθμός μας στο Βιετνάμ, η πρωτεύουσά του κράτους Ανόι, απ’ όπου πραγματοποιούμε ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς Χάλονγκ Μπέι, για μια υπέροχη κρουαζιέρα ανάμεσα σε καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά, καθώς επίσης και ολοήμερη εκδρομή στο Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Συνεχίζουμε στην Καμπότζη με το Σιέμ Ρεπ, όπου θα δούμε τα εκπληκτικά μνημεία των Xμερ -’νγκορ Τομ, Τα Προμ και το μεγαλειώδη ’νγκορ Βατ- καθώς και την πρωτεύουσα της χώρας, την Πνομ Πενχ, και θα καταλήξουμε στο Λάος, με την παλιά του πρωτεύουσα και μία τις ομορφότερες πόλεις της Ασίας, τη Λουάνγκ Πραμπάνγκ.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Τα θαύματα της Ιαπωνίας – Χιροσίμα | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 3780€

 

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Ιαπωνία, ένα αχανές νησιωτικό σύμπλεγμα, που θα μπορούσε να ήταν και ένας διαφορετικός πλανήτης…
Βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε μετακινήσεις με τρένα όπου αυτό είναι απαραίτητο αλλά και για να απολαύσουμε την εμπειρία του τρένου-βολίδα.
Δεν κάνουμε ωστόσο κατάχρηση αυτής της δυνατότητας: έτσι, τις υπόλοιπες διαδρομές του προγράμματος τις υλοποιούμε με πούλμαν.
Ακόμη ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό στο πρόγραμμα του Versus για την Ιαπωνία, είναι η επαρκής διαμονή στο Τόκιο (με 4 διανυκτερεύσεις), και όχι η περικοπή διανυκτερεύσεων στην ιαπωνική πρωτεύουσα για μείωση κόστους.
Έτσι, έχουμε δύο (2) πλήρεις ξεναγήσεις στο Τόκιο, συμπεριλαμβάνοντας επίσκεψη και στο Εθνικό Μουσείο, καθώς και επιπλέον εκδρομή στο Νίκκο και στην Καμακούρα.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Μαλαισία – Ζούγκλα Βόρνεο – Σιγκαπούρη | 03.08.19
Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 2380€

 

Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που συνδυάζει σημεία της Νοτιοανατολικής Ασίας με μοναδικό τρόπο!
Η Μαλαισία είναι μια σύγχρονη χώρα με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, με ονειρεμένες παραλίες, με αρχαίες φυλές και δοξασίες. Όλα τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις της Ανατολής έχουν στριμωχθεί στον τόπο αυτό.
Το Βόρνεο είναι ένα νησί με παρθένα τροπικά δάση και φυλές ιθαγενών, που πρόσφατα άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθεις και δεν τρέφονται πλέον με ανθρώπους!!!
Η Σιγκαπούρη είναι μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού" και προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα μέρος ιδανικό προορισμό διακοπών. Η χώρα, που σχεδόν ακουμπά στον Ισημερινό, συνδυάζει την παράδοση με τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Ένα ξεχωριστό κράμα πολιτισμών συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα της Σιγκαπούρης
Το Versus Travel, πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά, ταξιδεύει, ανακαλύπτει και σας προτείνει νέους, φρέσκους, ιδιαίτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Βιετνάμ 5* – Καμπότζη | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 3170€

 

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε δύο χώρες της Ινδοκίνας - το Βιετνάμ και την Καμπότζη. Με αφετηρία το Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν) επισκεπτόμαστε τα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι και το γραφικό χωριουδάκι Μι Το, στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ, για να ανακαλύψουμε το μεγαλείο και την ομορφιά του Κεντρικού Βιετνάμ με την παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα Χουέ, απλωμένη νωχελικά στον Ποταμό των Αρωμάτων, το πανέμορφο Χόι Αν, το Ντανάνγκ με τις όμορφες παραλίες, αλλά και το σημαντικότατο Αρχαιολογικό Χώρο Μι Σον του Βασιλείου Champa. Θα καταλήξουμε στο Βόρειο Βιετνάμ και στο Ανόι -πρωτεύουσα της χώρας- απ’ όπου πραγματοποιούμε ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς Χάλονγκ Μπέι, για μια υπέροχη κρουαζιέρα ανάμεσα από καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά, καθώς επίσης και ολοήμερη εκδρομή στο Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Επισκεπτόμαστε επίσης την πρωτεύουσα της Καμπότζης Πνομ Πενχ και το Σιέμ Ρεπ, όπου θα δούμε τα εκπληκτικά μνημεία των Xμερ - ’νγκορ Τομ, Τα Προμ και το μεγαλειώδη ’νγκορ Βατ.

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Βιετνάμ 5*, Μι Σον | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 2139€

 

Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα, που δεν αφήνει τίποτε. Αν το όνομα Βιετνάμ σας φέρνει μόνο εικόνες από ταινίες, όπως ο θρυλικός ελαφοκυνηγός, τότε το ταξίδι στην χώρα αυτή, όπως το πραγματοποιεί το Versus Travel, θα κάνει την ανατροπή. Θα σας δείξουμε έναν γοητευτικό τόπο με απέραντους ορυζώνες, έναν λαό πράο και πόλεις που τραβούν τον επισκέπτη σε μια πολύχρωμη δίνη. Στην άκρη της Ανατολής, ένα πρόγραμμα "φορτωμένο", όπως σας συνηθίζουμε, με πολλά πρωτόγνωρα αξιοθέατα. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, όπως η διαμονή σε ξενοδοχεία 5*, τα γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία (εκτός του γεύματος στο Χαλόνγκ Μπέι) - προσθήκη που κοστίζει, αλλά εξασφαλίζει την ευχαρίστησή σας - η ξενάγηση στο My Son, σημαντικό πολιτιστικό θησαυρό των Chams, η διείσδυση στα μυστικά του Δέλτα του Μεκόνγκ με επίσκεψη σε παραδοσιακό χωριουδάκι και άλλα που θα διαβάσετε στο πρόγραμμά μας, το καθιστούν κάτι παραπάνω από ποιοτικό. Συγκρίνετέ το με άλλα προγράμματα της Ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκεπτόμαστε με αυτό το πολύ ενδιαφέρον και με καθημερινές συγκινήσεις πρόγραμμα.

 

περισσότερα εδώ

 

 
Περισσότερα
   
 
 
Ταξιδιωτική ανακάλυψη της μακρινής Σκανδιναβίας από το Versus Travel
 
 

Ταξιδιωτική ανακάλυψη της μακρινής Σκανδιναβίας από το Versus Travel

 

Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, σε μία μοναδική ανακάλυψη της μακρινής Σκανδιναβίας.

 

 

Νορβηγία Ο δρόμος του Ατλαντικού |Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1349€

 

Ένα ταξίδι στη Νορβηγία είναι συνάμα γοητευτικό αλλά και απαιτητικό. Η χώρα θεωρείται και είναι μία από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με τοπία που σπάνια συναντά αλλού κανείς (ή μάλλον, πουθενά!), όπως τα παραμυθένια φιορδ με τα απόκρημνα βράχια αλλά και τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές διαδρομές στον πλανήτη, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Παράλληλα όμως είναι και ένα ταξίδι απαιτητικό μια και είναι μια αρκετά ακριβή χώρα. Όμως το ανήσυχο πνεύμα του Versus διαρκώς αναζητά κι εμπλουτίζει τα προγράμματά του με τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις: οργανώνουμε λοιπόν μια μοναδική εξερεύνηση στα άγνωστα μονοπάτια των νορβηγικών ακτογραμμών και των φιορδ, στους δρόμους του Ατλαντικού…

 

περισσότερα εδώ

 

 

 

Η μαγική Σκανδιναβία του Versus από κύπρο | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 11, 12, 13 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1985€

 

Ένα πρόγραμμα με ενισχυμένη την περιοχή των φιόρδ και με μια από τις εντυπωσιακότερες διαδρομές στον πλανήτη
Στo πρόγραμμα της Σκανδιναβίας, που πραγματοποιείται απαράλλακτο εδώ και χρόνια, εμείς τολμούμε τις καινοτομίες κάθε καλοκαιρινή σαιζόν. Ειδικά η περιοχή της Νορβηγίας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και ποικιλία διαδρομών και τοπίων και γι' αυτό επιλέγουμε να την εξερευνήσουμε ακόμα πιο διεξοδικά. Έτσι, εμπλουτίζουμε ένα πρόγραμμα που γνώρισε τεράστια επιτυχία τα προηγούμενα καλοκαίρια, με ακόμα περισσότερα σημεία από την περιοχή των φιόρδ.
Το Σταβάνγκερ είναι μια φιλόξενη πόλη 200.000 κατοίκων, η πρωτεύουσα του Νότου της Νορβηγίας. Έχει ιστορία περίπου 10 αιώνων και  το παλιό κέντρο αποτελείται από ξύλινα κτίρια του 18ου και 19ου αι. που προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική σε αυτό το όμορφο Σκανδιναβικό λιμάνι.
Η διαδρομή από το Σταβάνγκερ στο Μπέργκεν είναι μια μοναδική εμπειρία. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι περίπου 180 km μέσω του παράκτιου δρόμου Ε39 (περίπου 5 ώρες με τις στάσεις), αλλά πρόκειται για μια ανεπανάληπτη διαδρομή, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στον κόσμο.
Ο δρόμος μοιάζει να αναπηδά ανάμεσα από μικρά νησάκια και βραχώδεις ακτές των φιόρδ. Θα περάσουμε από διαδοχικές γέφυρες και μεγάλα υποθαλάσσια τούνελ, μοναδικά δείγματα της προηγμένης οδοποιίας της Νορβηγίας. Θα χρησιμοποιήσουμε 2 φέρρυ για να έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την μοναδική φύση. Ταυτόχρονα, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το παράκτιο νορβηγικό τοπίο με τα αμέτρητα φιόρδ και τις δαντελωτές ακτές, σε μια διαδρομή που σπάνια εντάσσεται σε τουριστικά προγράμματα.

 

περισσότερα εδώ

 

 
Περισσότερα