Το Patio εδώ και 5 χρόνια παρουσίας έχει κατακτήσει τόσο το κοινό της πρωτεύουσας όσο και κοινό από όλες τις υπόλοιπες πόλεις. Αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς σε συζητήσεις με θέμα τις βραδινές εξόδους, τα δροσιστικά του cocktails, τα νόστιμα tapas που σερβίρει αλλά και την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στην εξωτερική του αυλή, χειμώνα – καλοκαίρι. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά γιατί θεωρείτε μια από τις καλύτερες επιλογές και για τα event σας.

 
header
 
 

Ο κομψός του χώρος που θα προσδώσει φινέτσα και πινελιές ομορφιάς, στην όποια διακόσμηση αποφασίσετέ να ντύσετε την σημαντική στιγμή αυτή της ζωής σας.

   
 
 
header
 
 
Στην ξακουστή του αυλή έχουν διοργανωθεί και διοργανώνονται άριστα, ποικίλα εταιρικά γεγονότα, παρουσιάσεις καινούργιων προϊόντων, εταιρικές συγκεντρώσεις και άλλα απαιτητικά γεγονότα, προσφέροντας επίσης μια μοναδική εμπειρία στο προσωπικό στην διαχείριση μεγάλων και απαιτητικών γεγονότων, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό μια μοναδική τεχνογνωσία ώστε να φέρουν εις πέρας το πιο απαιτητικό γεγονός.
   
 
 
header
 
 

Το φαγητό παραμένει ένα από τα πιο σταθερά χαρακτηριστικά του χώρου, με αυστηρότητας στην ποιότητα της πρώτης ύλης και την εκτέλεση των συνταγών, αποδίδοντας γεύσεις ελαφρώς δημιουργικές, με ισορροπία, φρεσκάδα και σκέρτσο.

 

   
 
 
header
 
 

Τα cocktails του χώρου αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο από μόνα τους, όπου με πληθώρα επιλογών από κλασσικά και signature cocktails, δένουν αρμονικά με τα εξαιρετικά πιάτα του χώρου αλλά και με την όλη ατμόσφαιρα. Οι bartenders έμπειροι και με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους, θα εκτελέσουν εξαιρετικά οτιδήποτε τους ζητηθεί, έως το να σας προτείνουν επιλογές που  θα αρμόζουν στις γεύσεις της αρεσκείας σας.

   
 
 
header
 
 

Οι άνθρωποι του Patio, με την διοργάνωση σε εβδομαδιαία βάση, 4 (τεσσάρων) σχεδόν ποικίλων θεματικών βραδιών, έχουν δημιουργήσει μια νοοτροπία στον χώρο τους, του DINNER PARTY, προσφέροντας όχι απλά μια βραδινή έξοδο αλλά μία εμπειρία διασκέδασης. Ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, οι άνθρωποι εδώ δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο.

 

 

Αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους λόγους  για να αναθέσετε την διοργάνωση και του δικού σας γεγονότος στους ανθρώπους του Patio, στο  "Χώρο των Θαυμάτων".