Οι Μαγείρισσες στην Λακατάμια με περισσό μεράκι και γούστο, δημιουργούν καλοφτιαγμένες σπιτικές γεύσεις τα τελευταία 8 χρόνια. Ο λευκός καθαρός και με θετική αύρα χώρος, μαρτυρά αμέσως το ταλέντο και την δημιουργικότητα των ΜΑγειρισσών, δημιουργικότητα που ξεχειλίζει και από τις κατσαρόλες τους.

Η γευστική αναβίωση κλασσικών συνταγών, όπως το πομπάρι και ο τταβάς, εδώ βρήκαν το σπίτι τους. Οι πατάτες Μαγειρισσών, οι πούλλες, οι μυρωδάτοι κολοκυθοκεφτέδες, οι ομελέτες έκπληξη, είναι μερικές νόστιμες πινελιές που προσθέτουν ευχάριστα και μοναδικά στην ήδη δυνατή σχάρα, με τα κρασάτα λουκάνικα, το χωριάτικο χαλούμι, τα αρνίσια παϊδάκια, τα σουβλάκια, τις σιεφταλιές, το κοτόπουλο σχάρας που συνεπαίρνουν γευστικά. Μια ακόμα εκπληκτική επιλογή είναι η περιποιημένη χορτοφαγική πιατέλλα με λογής νοστιμιές.

Η ταβέρνα σερβίρει κάθε βράδυ από Τρίτη μέχρι Σάββατο και τα Μεσημέρια Σαββάτου και Κυριακής, a la carte επιλογές αλλά και ένα πληθωρικό μεζέ ενώ όλος ο κατάλογος είναι διαθέσιμος και σε Take Away φιλοσοφία.

ΠΛηροφορίες και Κραατήσεις 22381822 , 99433556

 


Πομπάρι

 


Τταβάς

 

Mix Grill

 

Χορτοφαγικό Πιάτο