Οι Chef Χρίστος Χριστοδούλου και Μάριος Παϊσίου αναβιώνουν συνταγές από κάθε γωνιά της Κύπρου σε ένα γευστικό ταξίδι στην παράδοση, μέσα από ένα πλούσιο μπουφέ, αυτή την Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, στο εστιατόριο Προσήλιο.

Παραδοσιακές τοπικές συνταγές όπως Σαλάτα Καρπασίτικη, Κολοκασοσαλάτα από το Ριζοκάρπασο, Καππαμάς από την Ακανθού, Καουρμάς Πιτσιλίτικος, Πομπάρι Μορφίτικο, Τσιππόπιττα, είναι μόνο μερικές επιλογές που θα ξυπνήσουν γεύσεις και στιγμές στους παλιούς και θα αναδείξουν την σπουδαία γευστική κυπριακή ρίζα στους νεότερους.

Τιμή €16.90 το άτομο συμπεριλαμνάνει ορεκτικό, κυρίως φαγητό και επιδόρπιο.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 99671815