Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στην αναζήτηση μας για χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις, βρήκαμε και προτείνουμε 5 υπέροχους χώρους που θα φιλοξενήσουν με επαγγελματισμό την όποια σας εκδήλωση, με χρώμα και ύφος Χριστουγέννων !


Επίσης : 11 εστιατόρια φιλοξενούν τις Χριστουγεννιάτικες μας εκδηλώσεις

 

 
Ειδικά Πακέτα για εταιρικές και προσωπικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Lemon Park
 
 

Ειδικά Πακέτα για εταιρικές και προσωπικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Lemon Park

 

Το Lemon Park φιλοξενεί τα επαγγελματικά και προσωπικά σου γεγονότα και την περίοδο των Χριστουγέννων με ειδικά Χριστουγεννιάτικα πακέτα και την απόλυτη εμπειρία που προσφέρει εδώ και χρόνια.

 

Περισσότερα
   
 
 
Επαγγελματικές εκδηλώσεις από το 1888 Events Venue
 
 

Επαγγελματικές εκδηλώσεις από το 1888 Events Venue

 

Το 1888 Events Venue φιλοξενεί με συνέπεια και ενθουσιασμό επαγγελματικές συναντήσεις κάθε είδους, από παρουσιάσεις νέων προϊόντων, ομιλίες, συνεδριάσεις αλλά και όποια άλλη εκδήλωση απαιτεί την υποστήριξη επαγγελματιών. Εδώ η συνέπεια στην ποιότητα, τόσο της εξυπηρέτησης όσο και της πρώτης ύλης είναι αδιαμφησβήτητη σε μία προσέγγιση από επαγγελματίες σε επαγγελματίες.

 

Περισσότερα
   
 
 
Δεξιώσεις εταιρικών γεγονότων από το Κτήμα Ελαιόκηποι
 
 

Δεξιώσεις εταιρικών γεγονότων από το Κτήμα Ελαιόκηποι

 

Το Κτήμα Ελαιόκηποι δεξιώνεται -κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις – στην κλειστή αίθουσά του όσο και στους κατάφυτους κήπους του, που απλώνεται σε έκταση 5 στρεμμάτων, στην περιοχή Τσερίου.

Ο φωτισμός και οι ξεχωριστές γωνιές του κτήματος δημιουργούν μια φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα για την υποδοχή των καλεσμένων σας προσφέροντάς τους ένα μαγευτικό σκηνικό.

Ο κλιματιζόμενος κλειστός του χώρος προσφέρει άνεση όποια εποχή του χρόνου φιλοξενώντας με επαγγελματισμό και συνέπεια επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Τα διάφορα πακέτα και οι ελκυστικές τιμές θα θα δώσουν λύσεις και στις δικές σας ανάγκες ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας.

 

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

ΚΤΗΜΑ ΟΝΕΙΡΩΝ

Περιοχή Εργατών
99394444

 

Ελάτε να ζήσετε το όνειρο σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στο Κτήμα Ονείρων, στην καταπράσινη έκταση των 7 στρεμμάτων με έντονες πινελιές από χρώματα και υλικά της φύσης. Η χωρητικότητας μέχρι 700 καθήμενων αίθουσά του και ο εξωτερικός καταπράσινος χώρο του, με πισίνα και τεχνητούς καταρράκτες, που απλώνεται κάτω από το φως των αστεριών, δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Η υψηλή αισθητική, οι φίνες γεύσεις, ο αξεπέραστος επαγγελματισμός και η τεράστια εμπειρία, αναδεικνύουν το Κτήμα Ονείρων σε ιδανική επιλογή για την φιλοξενία των πιο απαιτητικών εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης όπως: • Γάμοι • Βαφτίσεις • Πάρτυ • Γενέθλια Καθώς και κάθε είδους corporate event όπως: • Συνέδρια • Σεμινάρια • Παρουσιάσεις • Προγράμματα Team Building • Παιδικά πάρτι

 

Περισσότερα
   
 
 
Το Navarino Group of Restaurants φροντίζει και τα δικά σας γιορτινά πάρτυ
 
 

Το Navarino Group of Restaurants φροντίζει και τα δικά σας γιορτινά πάρτυ

 

Το Navarino Group φιλοξενεί εδώ και χρόνια πληθώρα εκδηλώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, στα 4 εστιατόρια του, διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα μπουφέ της πρωτεύουσας. Το κάθε εστιατόριο του, προσφέρει ιδιωτικές αίθουσες προσφέρωντας της δυνατότητα για Private Dining. Οι γευστικές του επιλογές είναι συνυφασμένες με υψηλή ποιότητά και γεύση, χρόνια τώρα, οι οποίες μάλιστα φτάνουν στον χώρο σου μέσω της Catering υπηρεσίας του.

 
Περισσότερα