Το Κυριακάτικο τραπέζι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας, δημιουργεί αναμνήσεις, χτίζει δεσμούς και είναι ακόμα καλύτερο όταν αυτό είναι απεριόριστο. Πιο κάτω μπορείς να βρεις 6 πληθωρικές επιλογές Κυριακάτικου μπουφέ.

 

cyspots.com.cy

 
header
 
 

Κυριακάτικο οικογενειακό μπουφέ στο εστιατόριο Εστιάδες

κάθε Κυριακή - 12:30

 

Το εστιατόριο Εστιάδες αποτελεί μία νόστιμη πληθωρική πρόταση κάθε Κυριακή μεσημέρι με ένα θελκτικό μπουφέ από παραδοσιακές και μοντέρνες επιλογές για όλη την οικογένεια. Η άνεση, η ηρεμία και η νοστιμιά είναι αυτά που εν πρώτης θα απολαύσεις εσύ και η οικογένειά σου στην σάλα του εστιατορίου Εστιάδες.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 22676232

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακάτικο Μεσημβρινό Μπουφέ από το Grey Terrace

κάθε Κυριακή - 12:00

 

Το Grey Terrace μας φιλοξενεί κάθε μεσημέρι Κυριακής στην άνετη σάλα του, σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και ενα πλούσιο παραδοσιακό μπουφέ, με €12.90 το άτομο.

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακάτικο μεσημεριανό Μπουφέ στα Cafe La Mode Ακροπολης, Δασούπολης και Λατσιών

κάθε Κυριακή - 12:30

 

Κυριακή σημαίνει χαλάρωση, ξεγνοιασιά όμορφες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Στα Cafe La Mode οι Κυριακές έχουν την τιμητική τους και πλούσιο Lunch Buffet για όλα τα γούστα! Στο Café la Mode Ακρόπολης, Δασούπολης και Λατσιών, το μεσημεριανό Kυριακάτικο γεύμα ταυτίζεται με γευστικές απολαύσεις σε ένα άνετο περιβάλλον με άριστη εξυπηρέτηση. Χρέωση: €14,90/άτομο.

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακάτικο Μπουφέ από το Acropolis Hills

κάθε Κυριακή - 12:00

 

Στην ηρεμία του βουνού και την σπιτική φιλοξενία του, το Acropolis Hills προσφέρει κάθε Κυριακή μεσημέρι ένα πλούσιο μπουφέ με λογής παραδοσιακά εδέσματα, με μόνο €16.90 το άτομο. Παιδιά 5-9 ετών €10.00 και παιδιά κάτω των 4 ετών δωρεάν.

Για κρατήσεις 22542229

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακάτικο μεσημεριανό μπουφέ στο εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς

κάθε Κυριακή - 12:30

 

Σε ένα γοητευτικό περιβάλλον στο χωριό Φαρμακάς, στο οινοποιείο Santa Irene, το εστιατόριο Ιεράμπελος μας υποδέχεται κάθε Κυριακή από το πρωί, με πληθωρικό brunch και ένα εξαιρετικό μπουφέ παραδοσιακών γεύσεων το μεσημέρι, και ξενάγηση στο Οινοποιείο του Santa Irene που βρίσκεται στο υπόγειο του εστιατορίου.

 
Περισσότερα
   
 
 
Πληθωρικό μπουφέ μεσημέρι και βράδυ από το Εστιατόριο Ευωχία
 
 

Πληθωρικό μπουφέ μεσημέρι και βράδυ από το Εστιατόριο Ευωχία

κάθε Κυριακή - 12:30
 

Το εστιατόριο Ευωχία εδώ και χρόνια προσφέρει ένα πληθωρικό μπουφέ μεσογειακής κουζίνας, με παραδοσιακή μαμαδίστικη φινέτσα, με την ποιότητα που μας έχει συνηθίζει χρόνια.

Η άνετη σάλα του αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις και μεσημεριανά διαλείμματα, ενώ καθε βράδυ είναι προορισμός άνεσης και χαλάρωσης για γευστικές στιγμές και απολαυστικές περιποιήσεις.


Φωτογραφικό υλικό στο άρθρο

 
Περισσότερα