5 ημέρες στην Μαγευτική Σερβία

Τιμές ανά Άτομο
Δίκλινο/Τρίκλινο €645 | Μονόκλινο €755 | Παιδί €445
Αναχωρήσεις :  04/08, 18/08, 25/08

Βρες επίσης 10% έκπτωση στο σύνολο του πακέτου από το elite club cyprus

Περιλαμβάνονται Όλοι οι είσοδοι & Όλα τα Δείπνα | Διαμονή στο Βελιγράδι & Καθημερινές Εκδρομές
Περιλαμβάνονται Επίσης:
- Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα με Air Serbia.
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
- Αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μικρή χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
- Early check in με επιπλέον πρόγευμα κατά την πολύ πρωινή άφιξη.
- Κέρασμα καφέ στο κέντρο της πόλης.
- 4 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα μπουφέ.
- 3 δείπνα στο ξενοδοχείο.
- 1 δείπνο στην Σκαντάρλια με μουσική.
- Τρενάκι στο φρούριο Καλεμεγκτάν και στην περιοχή Άντα Τσιγκάνλια.
- Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
- Είσοδοι: Δοκιμή κρασιών και μελιού, Τοπόλα, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Κονάκι Καραγιώργη, Εξοχικό Βασιλιά Πέτρου, Μουσείο Βασιλικό Οινοποιείο.
- Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου συνέχεια μαζί σας.
- Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας και του γραφείου μας στη Σερβία.

Πληροφορίες κ Κρατήσεις
Coop Travel
77771717

1η Μέρα: Λάρνακα –Βελιγράδι –ΞενάγησηΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιοΛάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο, άμεση παραλαβή δωματίων, πρόγευμακαι ξεκούραση. Πιο αργά θα έχουμε μία πρώτη επαφή με το Βελιγράδι με ξενάγησητου ιστορικού κέντρου της πόλης.Θα περάσουμετην κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα όπου θα σας κεράσουμε καφέ, την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Θα θαυμάσουμε παλιά κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές και την Μητρόπολη Βελιγραδίου. Στην συνέχεια,θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το φρούριο / πάρκο Καλεμεγκτάν και να απολαύσουμε την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δουναβη, το πολεμικό νησί, το Νέο Βελιγράδι και τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος.Επίσης θα δούμε το άγαλμα του νικητή.Επιστροφή στο ξενοδοχείοδείπνοκαι διανυκτέρευση.Για τοβράδυ σας προτείνουμε, να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο της πόλης.

2ηΜέρα: Εκδρομήστο Μοναστήρι Χόποβο –Σρέμσκι Κάρλοβτσι–Δοκιμή κρασιών και μελιού –Νόβι Σαντ –ΣκαντάρλιαΜετά τοπρόγευμα, αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή για να επισκεφθούμε τη Βόρεια Σερβία. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Χόποβο,ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτήρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε 8 κρασιά, 3 μέλια και ρακί. Ακολούθως, θα συνεχίσουμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντκαιστη διαδρομή θα επισκεφτούμε το φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στην πόλη του Νόβι Σαντ, θα δούμε πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, όπως και την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας.Επιστροφή στο Βελιγράδι.Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε εστιατόριο με μουσική στη γνωστή Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου την Σκαντάρλια, περιοχή που θυμίζει Πλάκα της Αθήνας με τις ρομαντικές μουσικές να εντυπωσιάζουν.

3ηΜέρα: Πανοραμική ξενάγηση Βελιγραδίου –Άντα Τσιγκάνλια Μετά το πρόγευμα, θαέχουμε μία πανοραμική ξενάγηση του Βελιγραδίου.θα περάσουμε τον ποταμό Σάββα αφού δούμε την μοντέρνα πόλη του Νέου Βελιγραδίου και τη γέφυρα Άντα. Θα σταματήσουμε στην Άντα Τσιγκάνλια ένα πανέμορφο πάρκοπου βρίσκεταιπαρόχθια του ποταμού Σάββα, όπου θα θαυμάσουμε την περιοχή διασχίζοντας την με τρένο. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή Τόπσιντερ ένα ειδυλλιακό πάρκο, όπου θα έχουμε γεύμα(προαιρετικό)σε γνωστό εστιατόριο με οβελίες.Στησυνέχεια, θα συνεχίσουμε την πανοραμική ξενάγησημας, θαδούμε την αριστοκρατική περιοχή του Βελιγραδίου Ντέτινιε και στο τέλος θα δούμε την ημιτελή Εκκλησία του Αγίου Σάββα που όταν τελειώσει θα είναι από τις μεγαλύτερες Εκκλησίεςτης Ορθοδοξίας. Θα δούμε τα καταστρεμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης στον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της Κυβέρνησης και το Δημαρχείο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνοκαι διανυκτέρευση.Σας προτείνουμε αργά το βράδυ να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στον ποταμό Δούναβη.

4ηΜέρα:Τοπόλα –Μοναστήρι Κορπορίν –Μοράβσκι ΚόνατσιΠρόγευμα και αναχωρούμε προς το νότο μέσα από λόφους και πράσινο όπου θα σταματήσουμε στην κωμόπολη της Τοπόλας, εδώ ξεκίνησε η επανάσταση εναντίων των Τούρκων από τον ηγέτη των Σέρβων Καραγιώργη.Θα δούμε την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα πανέμορφα ψηφιδωτά, το εξοχικό τουΒασιλιά Πέτρου, το κονάκι του Καραγιώργη Σερβίας και το Βασιλικό μουσείο οινοποιίας. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι Κορπορίν και στη συνέχεια στηνπεριοχή Βέλικα Πλάνα, όπου θα δούμε το χωριουδάκι Μοράβσκι Κόνατσι με τα ξύλινα σπιτάκιατης περιοχής Σουμάτιας της Σερβίας.Θα έχουμε γεύμα (προαιρετικό)στο εστιατόριο δίπλα από την λίμνη. Επιστροφή στο Βελιγράδι δείπνοκαι διανυκτέρευση.

5η-6ηΜέρα: Βελιγράδι–ΛάρνακαΜέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για βόλτες και ψώνια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο γύρω στις 21:00 για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη τα ξημερώματα της επομένης