6 Χώροι μας υποδέχονται Κυριακάτικα, με πλούσια Μπουφέ για όλες τις προτιμήσεις

 

 
header
 
 

Κυριακάτικο μεσημεριανό οικογενειακό μπουφέ από το εστιατόριο East Asian Restaurant

κάθε Κυριακή

 

Κινέζικες και Ινδικές επιλογές σε ένα πληθωρικό μπουφέ κάθε Κυριακή μεσημέρι στο οικογενειακό περιβάλλον του εστιατορίου East Asian Restaurant.

€15.00 το άτομο, 6-12 ετών €9.00 και παιδιά κάτω των 6 δωρεάν.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 22270127

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Παραδοσιακό Μπουφέ κάθε Σάββατο και Κυριακή Μεσημέρι στο ξενοδοχείο Troodos Hotel

κάθε Κυριακή

 

Το ξενοδοχείο Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους με θέα την υπέροχη ορεινή περιοχή προσφέρει κάθε Σάββατο και Κυριακή Μεσημέρι ένα υπέροχο πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα για όλη την οικογένεια.

Επίσης διαθέσιμο και a la carte μενού με επιλογές από την εγχώρια και τη διεθνή γαστρονομική σκηνή. Περισσότερα για το a la carte μενού εδώ

Πληροφορίες και Κρατήσεις 25420000

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακάτικο μεσημεριανό μπουφέ στο εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς

κάθε Κυριακή

 

Σε ένα γοητευτικό περιβάλλον στο χωριό Φαρμακάς, στο οινοποιείο Santa Irene, το εστιατόριο Ιεράμπελος μας υποδέχεται κάθε Κυριακή από το πρωί, με πληθωρικό brunch και ένα εξαιρετικό μπουφέ παραδοσιακών γεύσεων το μεσημέρι, και ξενάγηση στο Οινοποιείο του Santa Irene που βρίσκεται στο υπόγειο του εστιατορίου.

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακάτικο μεσημεριανό Μπουφέ στα Cafe La Mode Ακροπολης, Δασούπολης και Λατσιών

κάθε Κυριακή

 

Κυριακή σημαίνει χαλάρωση, ξεγνοιασιά όμορφες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Στα Cafe La Mode οι Κυριακές έχουν την τιμητική τους και πλούσιο Lunch Buffet για όλα τα γούστα! Στο Café la Mode Ακρόπολης, Δασούπολης και Λατσιών, το μεσημεριανό Kυριακάτικο γεύμα ταυτίζεται με γευστικές απολαύσεις σε ένα άνετο περιβάλλον με άριστη εξυπηρέτηση. Χρέωση: €14,90/άτομο.

 
Περισσότερα
   
 
 
Πληθωρικό μπουφέ μεσημέρι και βράδυ από το Εστιατόριο Ευωχία
 
 

Πληθωρικό μπουφέ μεσημέρι και βράδυ από το Εστιατόριο Ευωχία

κάθε Κυριακή

 

Το εστιατόριο Ευωχία εδώ και χρόνια προσφέρει ένα πληθωρικό μπουφέ μεσογειακής κουζίνας, με παραδοσιακή μαμαδίστικη φινέτσα, με την ποιότητα που μας έχει συνηθίζει χρόνια.

Η άνετη σάλα του αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις και μεσημεριανά διαλείμματα, ενώ καθε βράδυ είναι προορισμός άνεσης και χαλάρωσης για γευστικές στιγμές και απολαυστικές περιποιήσεις.


Φωτογραφικό υλικό στο άρθρο

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΡΟΣΗΛΙΟ

κάθε Κυριακή

 

Το εστιατόριο ΠΡΟΣΗΛΙΟ συνδυάζει μια λιτή πολυτέλεια σε ένα διακριτικό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον που αποτελεί το ιδανικό μέρος για ένα προσεγμένο γεύμα, για ένα απολαυστικό δείπνο αλλά και την αξέχαστη φιλοξενία της οποιασδήποτε εκδήλωσής σας. Η ποικιλία του μενού δύσκολα αφήνει δυσαρεστημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη που μάλλον θα δυσκολευτεί να επιλέξει τι θα ήθελε να πρωτοδοκιμάσει. Ο έξυπνος σχεδιασμός καθιστά το εστιατόριο άκρως ευέλικτο στην εξυπηρέτηση των αναγκών εστίασης κάθε είδους πελάτη, ιδιώτη ή επαγγελματία. Διαθέτουμε ειδικές αίθουσες εκδηλώσεων χωρητικότητας μέχρι και 250 άτομα αλλά και αυλή με χωρητικότητα μέχρι και 350 άτομα. Το ΠΡΟΣΗΛΙΟ προσφέρεται και για τη διοργάνωση των όποιων ιδιωτικών σας εκδηλώσεων.
 

Περισσότερα