11 εστιατόρια βάζουν τα γιορτινά τους και φιλοξενούν εκδηλώσεις, με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μοναδικές γευστικές προτάσεις!


Επίσης : 9 Ταβέρνες δεξιώνονται Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

 

 
Φιλοξενία ιδιωτικών εκδηλώσεων στο 48 Bistro
 
 

Φιλοξενία ιδιωτικών εκδηλώσεων στο 48 Bistro

 

Ο πολυεπίπεδος χώρος του 48 Bistro επιτρέπει εύκολα την φιλοξενία ιδιωτικών εκδηλώσεων, τόσο στο ισόγειο όσο και στον 1ο όροφο, την φιλοξενία μικρών ή μεγάλων πάρτυ, βαπτίσεων και άλλων γεγονότων στις prive αίθουσές του ή ακόμα και την παρουσίαση εταιρικών προϊόντων ή προσωπικών εκδηλώσεων όπως γενέθλια ή εφηβικά πάρτι, στο ευρύχωρο ανεξάρτητο bar-club Jigger που βρίσκεται στον 1ο όροφο με χωρητικότητα περίπου 100 ατόμων.

 

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

PATIO COCKTAIL WINE TAPAS BAR

Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, Παλιά Λευκωσία
22664488

 

Το Patio Cocktail Wine Tapas Bar διανύοντας την 5η χρονιά επιτυχημένης γευστικής παρουσίας, δίνει χρώμα στα βράδια της πρωτεύουσας, στην ατμοσφαιρική εσωτερική του αυλή, παρασύροντας μας σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες και ένα ολοκληρωτικό τρόπο διασκέδασης. Τα δροσιστικά cocktails με τη συνοδεία απαλής μουσικής, είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις το βράδυ σου, ακολουθώντας με πιάτα “tapas”, ευφάνταστης έμπνευσης, εμφάνισης και ποιότητας, ιδανικά για να τα μοιραστείς και να τα απολαύσεις με καλή παρέα. Τα “tapas” είναι πιάτα σχεδιασμένα για να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, συνοδεύοντας με κρασί από την μεγάλη λίστα ετικετών, από τοπικές αλλά και ξένες επιλογές.

 

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

THE WINERY

Λυκούργου 7, Παλιά Πόλη
22511925

 

Ατμοσφαιρικός χώρος, στεγασμένος σε ένα παλιό κτίσμα της παλιάς πόλης, πάροδο της οδού Λήδρας, με πάνω από 300 ετικέτες κρασιών και εξαιρετικά tapas που συνοδεύουν και ικανοποιούν στο απόλυτο τις γευστικές σας απαιτήσεις. Με μια μοναδική καινοτομία, με την παραγωγή κρασιού επί τόπου από τις δεξαμενές που βρίσκονται ακριβώς πίσω από το bar, το THE WINERY εντυπωσιάζει.

 

Περισσότερα
   
 
 
Το Moon Lounge Bar δεξιώνεται προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις
 
 

Το Moon Lounge Bar δεξιώνεται προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις

 

Η γοητευτική σάλα του Moon Lounge Bar με τον πολυτελή διάκοσμο, φιλοξενεί σωρεία από επιτυχημένα prive πάρτυ, εταιρικών ή προσωπικών εκδηλώσεων, όπως βαπτίσεις, μικρούς γάμους μέχρι 160 καθήμενους, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, εταιρικές συναθροίσεις, όλα με την άρτια εξυπηρέτηση του προσωπικού και της διεύθυνσης του Moon Lounge Bar, ενώ τα 3 ειδικά πακέτα φαγητού και τα 3 ειδικά πακέτα για cocktails θα καλύψουν τις όποιες απαιτήσεις απευθυνόμενα σε όλες τις τσέπες.

Για πληροφορίες 96900900

 

Περισσότερα
   
 
 
Οι επαγγελματικές και προσωπικές εκδηλώσεις σου βρίσκουν στέγη στο Satsikratous 30
 
 

Οι επαγγελματικές και προσωπικές εκδηλώσεις σου βρίσκουν στέγη στο Satsikratous 30

 

Το Stasikratous 30 φιλοξενεί εταιρικές, επαγγελματικές και προσωπικές εκδηλώσεις, προφέροντας χώρους με  ιδιωτικότητα ή προσφέροντας ακόμα και τον χώρο του ολόκληρο αν η εκδήλωσή σας είναι μεγάλη. Οι γευστικές του επιλογές εκπλήσσουν ευχάριστα, με δυνατότητα για finger food menu, buffet ή ακόμα και a la carte menu ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις
Stasikratous 30
Στασικράτους 30, 22333808

 

Περισσότερα
   
 
 
Το Navarino Group of Restaurants φροντίζει και τα δικά σας γιορτινά πάρτυ
 
 

Το Navarino Group of Restaurants φροντίζει και τα δικά σας γιορτινά πάρτυ

 

Το Navarino Group φιλοξενεί εδώ και χρόνια πληθώρα εκδηλώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, στα 4 εστιατόρια του, διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα μπουφέ της πρωτεύουσας. Το κάθε εστιατόριο του, προσφέρει ιδιωτικές αίθουσες προσφέρωντας της δυνατότητα για Private Dining. Οι γευστικές του επιλογές είναι συνυφασμένες με υψηλή ποιότητά και γεύση, χρόνια τώρα, οι οποίες μάλιστα φτάνουν στον χώρο σου μέσω της Catering υπηρεσίας του.

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

ΠΑΡΑΓΑΔΙ

Νιόβης 3, Άγιοι Ομολογητές
22491310

 

Η ψαροταβέρνα Παραγάδι αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό στο κέντρο της πρωτεύουσας, φέρνοντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις σε όλους τους επισκέπτες, με σεβασμό και υψηλή ποιότητα. Σε ένα πολυτελές περιβάλλον ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις καλοφαγάδων αλλά και χαλαρές βραδινές εξόδους, η ψαροταβέρνα Παραγάδι αποτελεί εγγύηση ειλικρινών γευστικών πιάτων και άψογης εξυπηρέτησης. Η πρώτη ύλη, κάθε λογής ψάρια, είναι ότι πιο φρέσκο έχουν να προσφέρουν οι προμηθευτές του τόπου, όπου σε συνδυασμό με τα βιολογικά λαχανικά και τα διάφορα βιολογικά συστατικά δημιουργούν ευφάνταστα υγιεινά πιάτα υποστηρίζοντας την σύγχρονη τάση υγιεινών γευμάτων.

 

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

GREY TERRACE CAFE RESTAURANT

Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3, Οίκημα ΠΑΣΥΔΥ
22667985

 

Το Grey Terrace είναι το νέο εστιατόριο που στεγάζεται στο ανακαινισμένο οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ, στο κεντρικότερο ίσως σημείο της πρωτεύουσας. Με άνετο concept και συνεχή εξυπηρέτηση από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον για καφέ με φίλους ή συνεργάτες, ένα γευστικό ολοήμερο προορισμό, ή ακόμα ένα χαλαρό περιβάλλον για την θέαση ποδοσφαιρικών αθλητικών γεγονότων, ξένων και εγχώριων. Το μενού περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών από τη διεθνή γευστική σκηνή για επαγγελματίες, οικογένειες και παιδιά. Με πιάτα ημέρας υποδέχεται συνεργάτες κάθε μεσημέρι, οικογένειες και φίλους κάθε βράδυ, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής είναι μία εξαιρετική επιλογή χαλάρωσης δίπλα από το τζάκι. Ο μεγάλος άνετος χώρος στάθμευσης πλησίον του εστιατορίου αποτελεί εγγύηση για γρήγορες επαγγελματικές συναντήσεις. Το Grey Terrace προσφέρει επίσης μία μοναδική αίθουσα συνεδριάσεων, τόσο όσο προς τις εγκαταστάσεις όσο και ως προς την εξυπηρέτηση.

 

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

IERAMBELOS FUSION CUISINE

Δημοκρατίας, Χωριό Φαρμακάς
22515515 , 99299990

 

Το εστιατόριο Ιεράμπελος βρίσκεται στο χωριό Φαρμακάς, στο εσωτερικό του σύγχρονου οινοποιείου Santa Irene. Με εξαιρετική θέα την γύρω ορεινή περιοχή και τον πολυτελή άνετο εσωτερικό του διάκοσμο, το μάτι θα λατρέψει γρήγορα το όλο σκηνικό. Εδώ απολαμβάνει κανείς πιάτα δημιουργικής κουζίνας, μοντέρνας έκδοσης μεζέδες με βάση την παράδοση, συντροφιά με το ντόπιο κρασί, παραγωγής του οινοποιείου, με ετικέτες από κόκκινο, ροζέ και άσπρο. Το τζάκι ζεσταίνει την ατμόσφαιρα τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι η δροσιά της βεράντας σε συνοδεία το πανέμορφο σκηνικό που απλώνεται γύρω, εντυπωσιάζει. Το εστιατόριο λειτουργεί Παρασκευή μέχρι Κυριακή, αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες για πάρτι έως 200 άτομα. Η εμπειρία στον χώρο μπορεί να ξεκινήσει με ξενάγηση στο οινοποιείο και να καταλήξει στον πρώτο όροφο, για a la carte επιλογές αλλά και δημιουργικούς μεζέδες, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Σάββατο μεσημέρι, ή brunch Σάββατο και Κυριακή πρωί και μπουφέ Κυριακή μεσημέρι.

 

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

EAST ASIAN RESTAURANT

Κλημέντος 41
22270127

 

Η νέα άφιξη της Λευκωσίας, το East Asian Restaurant, έχει Ασιατικό χαρακτήρα και φρέσκια προσέγγιση, και μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τις γεύσεις της αχανής έκτασης της Κίνας αλλά και της πολύχρωμης Ινδίας. Ο χώρος ακροβατεί μεταξύ του πολυτελές και του casual, διακοσμημένος με τρόπο τέτοιο που να προσφέρει άνεση, αλλά και με πολυτελείς λεπτομέρειες που το απογειώνουν αισθητικά και σε προετοιμάζουν για το γευστικό ταξίδι που θα ακολουθήσει. Η δροσερή του αυλή αποτελεί μία γευστική όαση στα ζεστά βράδια του καλοκαιριού και ο κλιματισμένος εσωτερικός του χώρος, που παντρεύει στοιχεία από Ινδία και Κίνα, λειτουργεί ολόγχρονα προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την όποια περίσταση, φαγητό με φίλους ή την οικογένεια σού, επαγγελματικό δείπνο με συνεργάτες ή ακόμα και την δεξίωση της προσωπικής ή επαγγελματικής σου εκδήλωσης.

 

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

CAFE LA MODE

Λεωφόρος Ακροπόλεως 90, 3ος όροφος, Στρόβολος
22510788

 

Αυτό που κάνει τα Cafe La Mode ξεχωριστά είναι η συνέπεια χρόνια τώρα στην ποιότητά, τόσο της πρώτης ύλης αλλά και της εξυπηρέτησης, προσφέροντας σε κάθε ώρα της ημέρας λόγους για να τα επισκεφτείς. Από νωρίς το πρωί προσφέρει ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον για να απολαύσεις τον καφέ σου μέχρι και breakfast επιλογές, ποιοτικό value for money μεσημεριανό, δελεαστικά γλυκά και καλοφτιαγμένα-στημένα πιάτα όσο η μέρα ωριμάζει. Με 5 ξεχωριστούς χώρους στην Λευκωσία που ανταποκρίνονται στις καθημερινές μας ανάγκες, το κάνει εύκολα προσβάσιμο επιλέγοντας το πιο κοντινό σου και απολαμβάνοντας την γαστρονομική του εμπειρία. Τα Cafe La Mode είναι επίσης ξακουστά για την catering υπηρεσία τους, όπου έχουν ντύσει και ντύνουν γευστικά μεγάλες επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές στο νησί.

 

Περισσότερα