Ταβέρνες | Μεζεδοπωλεία / Ελληνική Κουζίνα / Μεσογειακή Κουζίνα

ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ

Στα στενά της παλιάς πόλης, το Τσιπουράκι Μεζεδάκι είναι κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο χώρο για μεζέ. Εδώ θα συναντήσεις πρώτα την ζεστασιά ενός καλοδιατηρημένου παλιού αρχοντικού και την εγκάρδια υποδοχή ανθρώπων που καταλαβαίνουν πως δεν έχεις φτάσει μόνο με σκοπό να φας, αλλά και να ταξιδέψεις στο χρόνο, να αναπολήσεις μέσω της γεύσης.

Το Τσιπουράκι Μεζεδάκι σέβεται τις αρχές του παραδοσιακού τσιπουράδικου με διάφορα ήδη από πιατάκια, που μπορείς να τα συνοδεύσεις με επιλογή από τσίπουρα ή ούζα, κρασιά αλλά και διάφορα αλκοολούχα, από μια μεγάλη γκάμα επιλογών από την κάθε κατηγορία. Γευστικά μπορείς να φτιάξεις εσύ τον δικό σου μεζέ με διάφορες επιλογές από καλοφτιαγμένα πιατάκια ή να ακολουθήσεις την περπατημένη και να παραγγείλεις τον μεζέ που υπάρχει σαν επιλογή στο μενού.

Με σκοπό να συνδέσει την παράδοση με το καινούριο στη γεύση, το Τσιπουράκι Μεζεδάκι κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, εξαιρώντας τα καυτά μεσημέρια του καλοκαιριού, προσφέρει για όλη την οικογένεια μερίδες εμπνευσμένες μέσα από την παράδοση και εκτελεσμένες με μία σύγχρονη οπτική αναζητώντας το καινούργιο στην γεύση.

Οι μουσικές βραδιές εδώ είναι ξακουστές, με ρεμπέτικους και όχι μόνο σκοπούς, που μπορείς να μαθαίνει από τα κοινωνικά δίκτυα του μαγαζιού.

Επίσης το Τσιπουράκι Μεζεδάκι προσφέρεται και για την δεξίωση των προσωπικών και επαγγελματικών σας γεγονότων.


Ώρες Λειτουργίας

Οθέλλου 1, παλιά Λευκωσία
Δευτέρα19:30 - 23:00
Τρίτη19:30 - 23:00
Τετάρτη19:30 - 23:00
Πέμπτη19:30 - 23:00
Παρασκευή19:30 - 23:00
Σάββατο13:00 - 16:00 20:00 - 23:00 (κλειστό μεσημέρια Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο)
Κυριακή13:00 - 17:00 (κλειστό Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο)

Επιπλέον πληροφορίες

Κατηγορίες
Ιδανικό για
Υπηρεσίες
close[x]

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και γεγονότα των εστιατορίων αλλά και όλων των συμβαλλόμενων συνεργατών

ΕΓΓΡΑΦΗ
close[x]

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και γεγονότα των εστιατορίων αλλά και όλων των συμβαλλόμενων συνεργατών

ΕΓΓΡΑΦΗ