Ταβέρνες | Μεζεδοπωλεία

ΤΟ ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑ

ΤΟ ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑ

Η ταβέρνα «Το Δίστρατο» στα Λύμπια αποτελεί ένα μονόδρομο κυπριακών παραδοσιακών γεύσεων. Σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, γραφικό και απέριττο, σου στρώνουν το τραπέζι δίπλα από το τζάκι το χειμώνα ή στην δροσερή καταπράσινη αυλή του το καλοκαίρι, σερβίροντας αυθεντική κυπριακή κουζίνα για καλοφαγάδες.

Ο ανανεωμένος του μεζές βασίζεται σε ποικιλία από διάφορα σχάρας αλλά και κατσαρόλας, φέρνοντας την παράδοση στο πιάτο σου. Τα μακαρόνια του φούρνου στο πήλινο, τα σπιτικά κουπέπια, το λυμπιανό χαλούμι στη σχάρα, το εύγευστο σουβλάκι, η ζουμερή σεφταλιά είναι μόνο μερικά από τα πολλά που έχεις να γευτείς και που θα κάνουν την ταβέρνα «το Δίστρατο» το νέο σου στέκι.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με ζωντανή μουσική που θα σου κρατήσει συντροφιά μέχρι αργά. Η ταβέρνα φιλοξενεί επίσης τα προσωπικά και επαγγελματικά σου γεγονότα άνω των 15 ατόμων, την οποιαδήποτε μέρα βάση συνεννόησης.

Η ταβέρνα «Το Δίστρατο» δεν είναι απλά ένας προορισμός αλλά ένας σταθμός, που θα επισκεφτείς και θα επιστρέψεις αρκετές φορές.Ώρες Λειτουργίας

Ανδρέα Βαρνάβα 2, Χωριό Λύμπια
Δευτέρακλειστό
Τρίτηκλειστό
Τετάρτηκλειστό
Πέμπτη20:00 - 23:00
Παρασκευή20:00 - 23:00
Σάββατο20:00 - 23:00
Κυριακή20:00 - 23:00
Κατηγορίες
Ιδανικό για
close[x]

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και γεγονότα των εστιατορίων αλλά και όλων των συμβαλλόμενων συνεργατών

ΕΓΓΡΑΦΗ