Ταβέρνες | Μεζεδοπωλεία

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ

Επιπλέον πληροφορίες

Χάρτης

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ

Η Ταβέρνα Το Οδόφραγμα διανύει την δεύτερη χρονιά θετικών εντυπώσεων και σχολίων, κατακτώντας τους καλοφαγάδες της πρωτεύουσας. Σε ένα καλοφτιαγμένο χώρο στην περιοχή του οδοφράγματος Αγίου Παύλου, οι ιδιοκτήτες της μας στρώνουν το τραπέζι εγκάρδια κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, με γεύσεις μεστές από την Κυπριακή Κουζίνα.

Εδώ θα γευτείς διάφορα σχάρας, οφτό κλέφτικο στο πήλινο όλο τον χρόνο, κεφαλάκια για μερακλήδες κατά παραγγελία, και δύο πλούσιες πιατέλες από κρεατοφαγικές επιλογές, €18.00 για 2 άτομα, ή με χορτοφαγικές επιλογές, €8.50 το άτομο. Το δείπνο σας θα συμπληρώσει το εκμεκ κατεϊφ και το φρούτο που πρόσχαρα θα σε κεράσουν ολοκληρώνοντας γλυκά την γευστική απόλαυση.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ την εμπειρία ντύνουν μουσικά με ρεμπέτικα και ελαφρολαϊκά τραγούδια τα διάφορα μουσικά σχήματα, ενώ ο χώρος διατίθεται και για διάφορα προσωπικά και επαγγελματικά πάρτι αλλά και βαπτίσεις 150 ατόμων περίπου.

" TiP "

Για όλη την περίοδο των νηστειών μπορείτε να βρείτε την νηστίσιμη πιατέλα που περιλαμβάνει καλαμάρι στα κάρβουνα, μελιτζάνα, μανιτάρι, κολοκύθι, πιπεριές, ελιές, πατάτες και πουργούρι.

 Ώρες Λειτουργίας

Ανδρέα Κάριου, Άγιος Παύλος
Δευτέρακλειστό
Τρίτηκλειστό
Τετάρτηκλειστό
Πέμπτη19:00 - 23:00
Παρασκευή19:00 - 23:00
Σάββατο19:00 - 23:00
Κυριακήκλειστό