header

LEMON PARK

Βασίλη Μιχαηλίδη 1, Λατσιά
77770131 , 22878530


Το Lemon Park αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές εστίασης και φιλοξενίας των προσωπικών και επαγγελματικών γεγονότων σας. Σε ένα μοντέρνο πολυεπίπεδο χώρο, που συνδυάζει εσωτερικές αίθουσες και ένα πανέμορφο εξωτερικό χώρο, με το γαλάζιο της πισίνας να πλαισιώνει την κάθε εικόνα που αφήνει στα μάτια σας, αποτελεί ένα από τους ωραιότερους χώρους αισθητικά που έχετε δει. Εδώ θα δεξιωθείτε την όποια σας εκδήλωση, βάπτιση, γάμο, ή επαγγελματικά πάρτι, από 150 – 1200 άτομα. Μέσα από την διοργάνωση μεγάλου αριθμού γεγονότων μέχρι σήμερα, έχει αποκτήσει την εμπειρία, τις ιδέες και την τεχνογνωσία για να εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Περισσότερα

" Προτάσεις "

 


header

GREY TERRACE CAFE RESTAURANT

Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3, Οίκημα ΠΑΣΥΔΥ
22667985


Το Grey Terrace είναι το νέο εστιατόριο που στεγάζεται στο ανακαινισμένο οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ, στο κεντρικότερο ίσως σημείο της πρωτεύουσας. Με άνετο concept και συνεχή εξυπηρέτηση από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον για καφέ με φίλους ή συνεργάτες, ένα γευστικό ολοήμερο προορισμό, ή ακόμα ένα χαλαρό περιβάλλον για την θέαση ποδοσφαιρικών αθλητικών γεγονότων, ξένων και εγχώριων. Το μενού περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών από τη διεθνή γευστική σκηνή για επαγγελματίες, οικογένειες και παιδιά. Με πιάτα ημέρας υποδέχεται συνεργάτες κάθε μεσημέρι, οικογένειες και φίλους κάθε βράδυ, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής είναι μία εξαιρετική επιλογή χαλάρωσης δίπλα από το τζάκι. Ο μεγάλος άνετος χώρος στάθμευσης πλησίον του εστιατορίου αποτελεί εγγύηση για γρήγορες επαγγελματικές συναντήσεις. Το Grey Terrace προσφέρει επίσης μία μοναδική αίθουσα συνεδριάσεων, τόσο όσο προς τις εγκαταστάσεις όσο και ως προς την εξυπηρέτηση.

Περισσότερα
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή βράδυ στο Grey Terrace

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Κυριακάτικο Μεσημβρινό Μπουφέ από το Grey Terrace

header

ZAATAR FOOD AND ARTS

Αισχύλου 61
77 776600


Το Zaatar food & Arts προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην ανατολή, με λιβανέζικες και συριακές συνταγές, που σμίγουν στο μενού δημιουργώντας ένα γευστικό ανατολίτικο κράμα. Η εσωτερική του αυλή, ρομαντική και απέριττη, προσφέρει στιγμές ζεστασιάς σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που μπορείτε να το μοιραστείτε με άτομα που αγαπάτε. Εξάλλου προσφέρει πληθώρα πιάτων και διάφορους μεζέδες που αποτελούν μια εξαίρετη ευκαιρία να μοιραστείτε γεύσεις και στιγμές με άτομα που νοιάζεστε. Το Zaatar food & Arts ξεφεύγοντας από το στερεότυπο ενός απλού εστιατορίου, μέσω των διαφόρων θεματικών, κυρίως μουσικών βραδιών, δημιουργεί μια γευστική εμπειρία μοναδική, με μουσικές και γεγονότα, με άρωμα ανατολής, σε παραδοσιακή (belly dance) ή και πιο μοντέρνα έκδοση (jazz nights). Φιλοξενεί κάθε είδους πάρτι ή μικρή δεξίωση, ενώ με το εξοπλισμό και τους χώρους του, μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση εταιρικές και επαγγελματικές παρουσιάσεις, με ένα πιο ρομαντικό και artistic ύφος. Ιδανικός χώρος για vegan και vegetarian με πληθώρα γευστικών επιλογών. Όλα τα πιάτα του προσφέρονται με DELIVERY υπηρεσία στο γραφείο ή στην άνεση του σπιτιού σας και μπορείτε να βρείτε το ONLINE MENU πιο κάτω

Περισσότερα

" Προτάσεις "

 


header

DiMARIO LOUNGE CAFE

Λεωφόρος Καντάρας 101, Στρόβολος
22321515


Το DiMario Lounge Café στην οδό Καντάρας 101 στον Στρόβολο, είναι ένας μοντέρνος χώρος για όλες τις ώρες. Είναι από τους χώρους που περνώντας το κατώφλι του, θα σε καλωσορίσουν με το όνομά σου, αφού εδώ εξυπηρετούν ακόμα τον κάθε πελάτη προσωπικά οι ιδιοκτήτες, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα φιλικότερη και πιο οικεία, κάνοντάς σε να νιώθεις σαν το σπίτι σου.

Περισσότερα

" Προτάσεις "

 


header

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΡΟΣΗΛΙΟ

Ηλία Παπακυριακού 2, Μακεδονίτισσα
22350520 , 99671815


Το εστιατόριο ΠΡΟΣΗΛΙΟ συνδυάζει μια λιτή πολυτέλεια σε ένα διακριτικό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον που αποτελεί το ιδανικό μέρος για ένα προσεγμένο γεύμα, για ένα απολαυστικό δείπνο αλλά και την αξέχαστη φιλοξενία της οποιασδήποτε εκδήλωσής σας. Η ποικιλία του μενού δύσκολα αφήνει δυσαρεστημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη που μάλλον θα δυσκολευτεί να επιλέξει τι θα ήθελε να πρωτοδοκιμάσει. Ο έξυπνος σχεδιασμός καθιστά το εστιατόριο άκρως ευέλικτο στην εξυπηρέτηση των αναγκών εστίασης κάθε είδους πελάτη, ιδιώτη ή επαγγελματία. Διαθέτουμε ειδικές αίθουσες εκδηλώσεων χωρητικότητας μέχρι και 250 άτομα αλλά και αυλή με χωρητικότητα μέχρι και 350 άτομα. Το ΠΡΟΣΗΛΙΟ προσφέρεται και για τη διοργάνωση των όποιων ιδιωτικών σας εκδηλώσεων. EΞΩΤΕΡΙΚΟ CATERING: Η διοργάνωση εκδηλώσεων στο δικό σας χώρο είναι και αυτή μια από τις υπηρεσίες που έχουν καταξιώσει το ΠΡΟΣΗΛΙΟ στα χρόνια που λειτουργεί. Με προθυμία θα συνεργασθούν μαζί σας άτομα με τις απαιτούμενες εμπειρίες για τη πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών της εκδήλωσης σας.

Περισσότερα

" Προτάσεις "

 


  • CATERING υπηρεσία διαθέσιμη.
  • Φιλοξενεία γεγονότων και εκδηλώσεων.
  • Προνομιακή κάρτα μέλους διαθέσιμη.
header

SYNTROFIA

28ης Οκτωβρίου 45, Έγκωμη
22260110


Σε έναν πολύ όμορφο, ρετρό διακοσμημένο χώρο παλαιού μεζεδοπαντοπωλείου, η κουζίνα της ‘Συντροφιάς’ ετοιμάζει τις συνταγές της, με τα αυθεντικότερα και γευστικότερα προϊόντα της ελληνικής γης. Δεκάδες εξαιρετικοί μικροί παραγωγοί από ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο, εμπιστεύονται προϊόντα και συνταγές στην ‘Συντροφιά’ και την βοηθούν να συνθέσει ένα γευστικό ταξίδι στον χώρο, στον χρόνο και την παράδοση. Στα ράφια και τα ψυγεία του χώρου, θα βρείτε τα προϊόντα της ‘Συντροφιάς’ διαθέσιμα για τις αγορές σας. Μπορείτε επίσης να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, αναθέτοντας στην Συντροφιά να ετοιμάσει το δικό σας τραπέζι, στον χώρο σας ή στον χώρο του μεζεδοπαντοπωλείου.

Περισσότερα
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

Syntrofia με ζωντανή Μουσική κάθε Τετάρτη βράδυ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Syntrofia με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Syntrofia με ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο βράδυ

header

YUMI JAPANESE AND COCKTAIL BAR

Σπύρου Κυπριανού 20
70003435


Το Yumi Japanese & Cocktail Bar προσφέρει καθημερινά ένα πληθωρικό μπουφέ Ιαπωνικής κουζίνας, με sushi επιλογές καθώς επίσης noodles και άλλα ζεστά, στην value for money τιμή των €14.95 το άτομο. Στον φιλόξενο party χώρο του θα απολαύσεις ξέγνοιαστα, ένα δείπνο με φίλους ή συνεργάτες, συντροφεύοντας την sushi εμπειρία σου με cocktails από το πλούσιο cocktail list του ή κρασί ζεσταίνοντας τον ουρανίσκο και το βράδυ σου. Το Yumi Japanese & Cocktail Bar αποτελεί μια εξαίρετη επιλογή για την φιλοξενία του όποιου πάρτι σου, προσωπικό ή επαγγελματικό ή ακόμα και με την catering του υπηρεσία να αναλάβει να καταπλήξει τους καλεσμένους σου στο σπίτι ή το γραφείο. Πρόσφατα ανανεώθηκε προσφέροντας και delivery υπηρεσία, ώστε η Yumi Japanese απόλαυση να κατακλύζει πλέον και το σαλόνι σου.

Περισσότερα

" Προτάσεις "

 


header

OLIVES AND BURGERS HEALTHY CAFE

Προδορόμου 37Δ
77777447


Το Olives and Burgers healthy cafe έχει καταφέρει με δουλειά χρόνων, να συνδυάσει το υγιεινό με το νόστιμο. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από υγιεινά αλλά και θερμιδομετρημένα γεύματα, εξαιρετικά για χορτοφάγους και vegan, αλλά και όλους αυτούς που θέλουν να τιμούν το κρέας με τρόπους υγιεινούς. Το μενού περιέχει σαλάτες και φρέσκους χυμούς με αποτοξινωτικές ιδιότητες, wraps, platters, σούπες, γεύματα με χαμηλά λιπαρά, πιάτα ημέρας αλλά και δημοφιλή burgers, χορτοφαγικά και όχι μόνο, σε ευφάνταστους και γευστικούς συνδυασμούς…

Περισσότερα
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Healthy Brunch από το Olives and Burgers κάθε Σάββατο πρωί

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τα νέα της βδομάδας παρακαλώ διαγραφείτε από την λίστα μας.
Αν πάλι θέλετε να τα λαμβάνετε, εγγραφείτε.