Δημιουργική Κουζίνα / Διεθνής Κουζίνα / Wine Bar Restaurants

PATIO COCKTAIL WINE TAPAS BAR

PATIO COCKTAIL WINE TAPAS BAR

Το Patio Cocktail Wine Tapas Bar διανύοντας την 5η χρονιά επιτυχημένης γευστικής παρουσίας, δίνει χρώμα στα βράδια της πρωτεύουσας, στην ατμοσφαιρική εσωτερική του αυλή, παρασύροντας μας σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες και ένα ολοκληρωτικό τρόπο διασκέδασης.

Η εσωτερική αυλή του παλιού αρχοντικού, που περιτριγυρίζεται από φυτά, με θέα τα πολύχρωμα παντζούρια, που αποτελούν και το γνώριμο χαρακτηριστικό του χώρου, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπου σε συνδυασμό με τη πτυσσόμενη γυάλινη οροφή επιτρέπουν ένα γευστικό δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Τα δροσιστικά cocktails με τη συνοδεία απαλής μουσικής, είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις το βράδυ σου, ακολουθώντας με πιάτα “tapas”, ευφάνταστης έμπνευσης, εμφάνισης και ποιότητας, ιδανικά για να τα μοιραστείς και να τα απολαύσεις με καλή παρέα. Τα “tapas” είναι πιάτα σχεδιασμένα για να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, συνοδεύοντας με κρασί από την μεγάλη λίστα ετικετών, από τοπικές αλλά και ξένες επιλογές.

Οι μουσικοί ρυθμοί ανεβαίνουν, όσο η ώρα προχωρεί, με θεματικές μουσικές βραδιές και η διασκέδαση κορυφώνεται μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα ολοκληρωτικό τρόπο διασκέδασης, που δεν θα αφήσει περιθώρια μετακίνησής σας σε άλλο προορισμό.

Το Patio Cocktail Wine Tapas Bar είναι ο ιδανικός χώρος – αυλή, για την φιλοξενία βαπτίσεων και πάρτι, από 50 – 180 ατόμων, αποτελώντας τον πιο hot spot προορισμό της πρωτεύουσας, πλανεύοντας γευστικά και αισθητικά τις εντυπώσεις.


Ώρες Λειτουργίας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, Παλιά Λευκωσία
Δευτέρα19:00 - 02:00
Τρίτη19:00 - 02:00
Τετάρτη19:00 - 02:00
Πέμπτη19:00 - 02:00
Παρασκευή19:00 - 02:00
Σάββατο19:00 - 02:00
Κυριακή19:00 - 02:00
Κατηγορίες
Ιδανικό για
close[x]

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και γεγονότα των εστιατορίων αλλά και όλων των συμβαλλόμενων συνεργατών

ΕΓΓΡΑΦΗ