Οινική εξόρμηση στη Βόρεια Ελλάδα 4,6 ΗΜΕΡΕΣ

24.05 & 25.05.2018
από €449

Και οι επτά είναι υπέροχοι....και μεθυστικοί!

Πρόκειται για  επτά  θρυλικά οινοποιεία της Δράμας και του Παγγαίου που μας περιμένουν να επισκεφτούμε από κοντά δοκιμάζοντας τα υπέροχα κρασιά τους. Καταξιωμένοι επιχειρηματίες του ελληνικού μαρμάρου, αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί που αγάπησαν παράφορα το κρασί έχουν επενδύσει σε σύγχρονες μονάδες οινοπαραγωγής όπου και μαζί με έμπειρους οινολόγους από όλη την επικράτεια αξιοποίησαν θαυμάσια την αμπελουργική γη του μαγικού βουνού της ανατολικής Μακεδονίας.   
Από το κτήμα Παυλίδη, το Chateau Λαζαρίδη και το Κτήμα Βιβλία Χώρα, μέχρι το Κτήμα «Τέχνη Οίνου»  το Κτήμα «Γέννημα ψυχής» και την «Οινογέννεση», η περιοχή έχει κυριολεκτικά αναγεννηθεί δημιουργώντας τον εντυπωσιακότερο ίσως Οινο-προορισμό και γαστρονομικής ανάτασης στη χώρα μας.   
Υπόγεια σπήλαια με μυστικές λίμνες, παρθένα δάση και σπάνιοι εδαφολογικοί σχηματισμοί, συνθέτουν το ευνοϊκότερο μεσογειακό κλίμα για την καλλιέργεια διάσημων ποικιλιών όπως το Cabernet, το Merlot, το Chardonnay και άλλα.
Ένα διαδραστικό ταξίδι μέσα σε φροντισμένους αμπελώνες και βραβευμένα οινοποιεία με ξεναγό τον διακεκριμένο οινολόγο Δρ Δημήτρη Χατζηνικολάου, που θα σας μείνει αξέχαστο.

Περισσότερα εδώ