Τα ανδρικά Sandro εκτιμούν τη λατρεία των κλασικών. Κατανοούν και ενσωματώνουν το δροσερά εμπνευσμένο στιλ του Παρισιού, την αποφασιστική γοητεία του, που εξισορροπώντας το επαναστατικό του πνεύμα. Οι κοφτές ασφαλείς γραμμές σε συνδυασμό με το street style, αποπνέουν ελευθερία αναμειγνύοντας διάφορα κομμάτια με έναν σύγχρονο τρόπο.

Τα διαχρονικά αξεσουάρ συμπληρώνουν τη συνολική εμφάνιση. Για το ντεμπούτο του, η συλλογή γυαλιών ηλίου Sandro είναι χτισμένη σε μια κλασική παλέτα μαύρου και γκρι, αντισταθμισμένη με χρυσαφένια και κρυστάλλινα χαρακτηριστικά.

Τα γυναικεία Sandro εμπνέουν μία δροσερή εμπιστοσύνη. Ελεύθερο πνεύμα, αποπνέοντας κομψότητα, με παριζιάνικο αέρα. Κομψά κομμάτια, ισορροπούν μεταξύ του κλασσικού και του μοντέρνου, με μοναδικές στυλιστικές αποχρώσεις και ανεξάρτητο πνεύμα είναι οι τελευταίες πινελιές.

Χτισμένο σε μια κλασική αλλά τολμηρή χρωματική παλέτα, είναι μια εκλεπτυσμένη συλλογή που αντανακλά τη σύγχρονη γυναίκα Sandro. Η πρωτοποριακή αυτή συλλογή αντικατοπτρίζει πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά των γυαλιών ηλίου. Συνολικά, αποτελεί ένα πολύ υποσχόμενο ντεμπούτο και για τα δύο φύλα, ιδανικό για να ξεκινήσει η νέα σεζόν.