Ο βιοδυναμικός καφές Mount Hagen έχει τις ρίζες του πίσω στο 1986, σε φυτείες βιοδυναμικής καλλιέργειας στις απότομες πλαγιές του βουνού Hagen, στην Παπούα Νέα Γουινέα. Με πιστοποίηση από τον μεγαλύτερο οργανισμός πιστοποίησης για τη βιοδυναμική γεωργία, τον Demeter International, ο Mount Hagen αποτελεί την επιτομή του καφέ, του οποίου οι γεύσεις του δίνουν την αίσθηση της περιπέτειας, παρμένες από τα επικίνδυνα βουνά προέλευσή του.

Σήμερα αναζητώντας νέες φυτείες, έχουν εμπλακεί γεωργοί με όραμα και μαζί με τους συνεταιρισμούς τους, δημιουργήθηκε η υποδομή που έκανε το όρος Hagen, στη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό, την Ονδούρα, το Περού και αργότερα και στην Αφρική. Όλο και περισσότεροι γεωργοί έχουν πεισθεί ότι ο βιολογικός καφές ήταν πιο κερδοφόρος από την κόκα, δημιουργώντας συνεργασίες και ανθρώπους με κέφι που θα μπορούσαν να αγκαλιάσουν το όραμά και την βιοδυναμική γεωργία σε ένα καλύτερο και πιο περιβαλλοντικό στόχο.
Και αυτό που παίρνετε από τη βιολογική γεωργία, είναι προσεκτικά επιλεγμένοι κόκκοι και αργό ψήσιμο.

Για να το συντομέυσουμε: Εξαιρετικές επιλογές κόκκων, αυθεντικοί καφέδες και εσπρέσσο.

Μεγάλος αριθμός ανθρώπων πρέπει να κάνει πολλή δουλειά, ώστε αυτοί οι φρέσκοι και νόστιμοι καφέδες να φτάσουν στο ποτήρι σας. Ο καφές είναι μια πολυτέλεια - παρά την τρέχουσα μόδα. Και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τον πραγματικά καλό καφέ, όπως το Mount Hagen. Ξέρετε πόσες ώρες προσπάθειας, φροντίδας και προσήλωσης χρειάζονται για να βρεθεί, για παράδειγμα, σε ένα φλιτζάνι καφέ μοναδικής καταγωγής της Παπούα Νέας Γουινέας;

Ας το υπολογίσουμε:
Ένα κιλό πράσινου καφέ χρειάζεται 5-7 κιλά μούρα καφέ.
Συγκομιδή ανά δέντρο: 1,2 kg ανά συγκομιδή
Χρόνος για τη συλλογή των φρούτων ανά δέντρο: 40 λεπτά ανά συγκομιδή

Αυτό σημαίνει πως για κάθε κιλό καφέ, χρειάζονται 4 ώρες μόνο για την συγκομιδή. Αλλά η διαδικασία βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

Ακολούθως χρειάζεται :
Πολτοποίηση
Yγρή Επεξεργασία
Ξήρανση
Προσεκτική Επιλογή
Επιθεώρηση Ποιότητας
Συσκευασία
Με μοναδικό αποτέλεσμα την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Απολαύστε τον καφέ Mount Hagen στο σπίτι ή το γραφείο από το βιολογικό κατάστημα Organico.