Καφέ Εστιατόρια / Μεσογειακή Κουζίνα

FOOD PARK CITY

FOOD PARK CITY

Το Food Park City είναι ένας σύγχρονος οικογενειακός σταθμός γεύσης, μία όαση για μικρούς και μεγάλους. Ο μεγάλος περιφραγμένος παιχνιδότοπος του, σε καθημερινή βάση, χαρίζει από νωρίς το πρωί στιγμές παιχνιδιού και ανεμελιάς σε μικρές ηλικίες, καθώς ο γονιός μπορεί να απολαύσει τον καφέ, την μπύρα, το φαγητό ή το γλυκό του, στην άνεση του περιβάλλοντα χώρου.

Το concept του φαγητού περιστρέφεται γύρω από την street food φιλοσοφία, με γεύσεις που ευχαριστούν μικρούς και μεγάλους, σε τιμές που σέβονται κάθε οικογένεια. Τα εύγευστα easy going  πιάτα και η άνεση στον χώρο, δημιουργούν ένα σκηνικό μοναδικό, τέτοιο που επιτρέπει να διατηρείς χαλαρή διάθεση ακόμα και αν συνοδεύεσαι από μικρούς σκανδαλιάρηδες. Αν και η εξυπηρέτηση είναι self service, το προσωπικό παραμένει πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει ώστε εσύ και η οικογένειά σου να έχεις μια απολαυστική έξοδο, όποια στιγμή μέσα στην ημέρα.

Στις οθόνες του Beer Garden μπορείς να παρακολουθήσεις αθλητικά γεγονότα, ξένα και εγχώρια, απολαμβάνοντας την άνεση του χώρου και έχοντας ακόμα οπτική επαφή με τον παιχνιδότοπο, στην περίπτωση που έψαχνες χρόνο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

 

Για το Delivery Menu online


Ώρες Λειτουργίας

Λεωφόρος Τσερίου 180
Δευτέρα09:00 - 23:45
Τρίτη09:00 - 23:45
Τετάρτη09:00 - 23:45
Πέμπτη09:00 - 23:45
Παρασκευή09:00 - 23:45
Σάββατο09:00 - 23:45
Κυριακή09:00 - 23:45

Επιπλέον πληροφορίες

Κατηγορίες
Ιδανικό για
Υπηρεσίες
close[x]

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και γεγονότα των εστιατορίων αλλά και όλων των συμβαλλόμενων συνεργατών

ΕΓΓΡΑΦΗ
close[x]

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και γεγονότα των εστιατορίων αλλά και όλων των συμβαλλόμενων συνεργατών

ΕΓΓΡΑΦΗ