Καφέ Εστιατόρια / Διεθνής Κουζίνα

EL CLASICO CAFE LOUNGE

EL CLASICO CAFE LOUNGE

Το θρυλικό στέκι της ‘Εγκωμης, που μετρά 5 χρόνια ζωής, με καινούργιους ιδιοκτήτες, μετανάστευσε στην Ηλία Παπακυριακού στην Μακεδονίτισσα, σε ένα φινετσάτο και ατμοσφαιρικό χώρο, χωρητικότητας 320 ατόμων.

Εδώ και 5 χρόνια το El Clasico αποτελεί ένα από τους καλύτερους προορισμούς εξόδου, αφού εδώ θα βρεις σχεδόν τα πάντα. Εξαιρετικό φαγητό, πρόθυμο και σβέλτο σέρβις, ποικιλία cocktails και αλκοολούχων ποτών, καφέδες αλλά και διάφορα ζεστά και κρύα ροφήματα,  ένα ατμοσφαιρικό χώρο με κρυφούς φωτισμούς που σε ηρεμεί, προσεγμένη διακόσμηση και ποικίλες θεματικές βραδιές.

Στις οθόνες που περιβάλλουν το χώρο προβάλλονται ποικίλα αθλητικά γεγονότα, όλο το κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκοί και ξένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες, για τους λάτρεις των ποδοσφαιρικών γεγονότων.

Με τις ιδιωτικές του αίθουσες, που ποικίλουν σε χωρητικότητα, μπορεί να φιλοξενήσει τη διοργάνωση του όποιου μικρού ή και μεγάλου σου πάρτι όπως προσωπικά και εταιρικά πάρτι, παρουσιάσεις καινούργιων προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.α.

Οι ποικίλες θεματικές βραδιές στις στεγασμένες του βεράντες προσφέρουν μια ανέμελη και διασκεδαστική εμπειρία χειμώνα-καλοκαίρι.


Ώρες Λειτουργίας

Ηλία Παπακυριακού 13
Δευτέρα15:30 - 00:30
Τρίτη15:30 - 00:30
Τετάρτη15:30 - 00:30
Πέμπτη15:30 - 00:30
Παρασκευή15:30 - 00:30
Σάββατο11:00 - 00:30
Κυριακή11:00 - 00:30
Κατηγορίες
Ιδανικό για
close[x]

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και γεγονότα των εστιατορίων αλλά και όλων των συμβαλλόμενων συνεργατών

ΕΓΓΡΑΦΗ