Ένας περίπατος στο πρόσφατα ανακαινισμένο οπτικό κατάστημα EyePlus Optical, θα σας αλλάξει την μέχρι τώρα εμπειρία που είχατε, όσο αφορά την ανεύρεση του σωστού οπτικού ζευγαριού που θα ντύσει και τα δικά σας μάτια.

 
 
 
header
 
 

1. Το EyePlus Optical στο κέντρο της Λευκωσίας προσφέρει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα από επώνυμα  γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου. Με τιμές για όλες τις τσέπες είναι σίγουρο πως θα βρείτε το οπτικό ζευγάρι που θα ντύσει και θα προστατεύσει τα μάτια σας, στην οικονομικότερη τιμή.

   
 
 
header
 
 

2. Με μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών, υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου Γιώργου Πέτσα, θα εξυπηρετήσουν στο μέγιστο την προστασία των ματιών σας.

3. Με τις ΔΩΡΕΑΝ οφθαλμομετρήσεις του Γιώργου Πέτσα και της Κατερίνας Πέτσα, οπτομέτρη απόφοιτο του CITY UNIVERSITY του Λονδίνου και που πρόσφατα πλαισίωσέ την ομάδα με τις γνώσεις της, θα τύχετε της γρηγορότερης και  καλύτερης εξυπηρέτησης για την προστασία των ματιών σας.

   
 
 
header
 
 

4. Η εξυπηρέτηση και η άνεση δεν σταματούν εδώ, αφού το κατάστημα έχει επεκτείνει και ανανεώσει τους χώρους του, για την δική σας καλύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση, σε ένα φωτεινό, πλήρως κλιματιζόμενο χώρο 200τ.μ. περίπου.

5. Και για το τέλος… τι καλύτερο από 2 τεράστιους χώρους στάθμευσης που περιβάλλουν το κατάστημα ώστε να μπορείτε χειμώνα καλοκαίρι να σταθμεύσετέ πλησίον του καταστήματος.

   
 
 
   
 

22445888

ΛΕΥΚΩΣΙΑ