Η Evdokimou Jewellery ξεπερνώντας τα όρια ενός ακόμα καταστήματος εμπορίας κοσμημάτων έχει διευρύνει τους ορίζοντές της, μέσα στα 30 χρόνια δημιουργικής ύπαρξής της, και ηγείται με μοδάτες προτάσεις δώρων για τον άντρα και την γυναίκα, επηρεασμένη από τις σύγχρονες γραμμές των μεγαλύτερων οίκων ανά τον κόσμο. Ας δούμε όμως περιληπτικά πιο κάτω…

 
 
 
header
 
 

1. Με κοσμήματα επώνυμων οίκων αλλά και ρολόγια, για τον σύγχρονο άντρα και την σύχρονη γυναίκα θα καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα δώρων που θα κερδίσουν τι καλύτερες εντυπώσεις. OOZOO, Daniel Wellington, Tom Carter, και πολύ περισσότερα σε ρολόγια και κοσμήματα, θα λύσουν τα χέρια σας στην επιλογή του όποιου δώρου.

   
 
 
header
 
 

2. Αν η ανάγκη είναι πιο απαιτητική τότε, εδώ στην Evdokimou Jewellery θα σας ακούσουμε με προσοχή και θα σχεδιάσουμε μαζί, το σχέδιο του κοσμήματος που θέλετε να δωρίσετε, όποιο και αν είναι αυτό, στις δυνατότητες της δικής σας τσέπης.

3. Και αν σας προβληματίζει ο χρόνος, η στάθμευση και ο χώρος… με 2 καταστήματα σε Στρόβολο και Μακεδονίτισσα είμαστε πιο κοντά σας όσο κανείς, με εύκολη στάθμευση, άνετους εκθεσιακούς χώρους και άτομα ευχάριστα να εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και να προτείνουν το ιδανικό δώρο και για την δική σας περίσταση.

   
 
 
   
 

22658240

ΛΕΥΚΩΣΙΑ