Blog

Χριστούγεννα 2017 σε 6 παραμυθένιους προορισμούς από την Coop Travel View

Χριστούγεννα 2017 σε 6 παραμυθένιους προορισμούς από την Coop Travel

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν φέρνοντας μαζί και την μαγεία που κουβαλούν μαζί τους. Εποχή για μικρά παιδιά, οικογένειες, ερωτευμένους αλλά και τον καθένα ξεχωριστά. Οι μέρες αυτές αποπνέουν μια μεγαλύτερη μαγεία, ένα mood διαφορετικό, και κάποιες πόλεις της Ευρώπης την εποχή αυτή, μοιάζουν πραγματικά βγαλμένες από παραμύθι. Ας δούμε μαζί κάποιες από αυτές που μας ταξιδεύει η COOP TRAVEL.


O View

O "Χώρος των Θαυμάτων" για το δικό σου event, 5 λόγοι γιατί να επιλέξεις το Patio.

Το Patio εδώ και 5 χρόνια παρουσίας έχει κατακτήσει τόσο το κοινό της πρωτεύουσας όσο και κοινό από όλες τις υπόλοιπες πόλεις. Αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς σε συζητήσεις με θέμα τις βραδινές εξόδους, τα δροσιστικά του cocktails, τα νόστιμα tapas που σερβίρει αλλά και την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στην εξωτερική του αυλή, χειμώνα – καλοκαίρι. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά γιατί θεωρείτε μια από τις καλύτερες επιλογές και για τα event σας.


7 Ευρηματικά Εστιατόρια Δημιουργικής Κουζίνας View

7 Ευρηματικά Εστιατόρια Δημιουργικής Κουζίνας

Γαστρονομική ευρηματικότητα, αποδίδοντας γκουρμέ απολαύσεις, με εκλεκτές πρώτες ύλες, οι 7 πιο κάτω διευθύνσεις εξιτάρουν γευστικά. Προσθέτοντας κομψούς χώρους και πλήρως ενημερωμένες λίστες κρασιών, υπόσχονται μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Ακολουθούν 7 ξεχωριστά εστιατόρια δημιουργικής κουζίνας.


10 Σάλες για την θέαση των παιχνιδιών Champions League View

10 Σάλες για την θέαση των παιχνιδιών Champions League

Στον ποδοσφαιρικό πυρετό των ημερών, προτείνουμε 10 σάλες για να παρακολουθήσετε την ευρωπαϊκή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, συνοδεύοντας με εξαιρετες γεύσεις σε φαγητό και ποτό.


Επιστροφή στις γεύσεις που αγαπήσαμε View

Επιστροφή στις γεύσεις που αγαπήσαμε

ΟΙ αγαπημένοι γευστικοί προορισμοί είναι και πάλι έτοιμοι να μας εξυπηρετήσουν με τις απολαυστικές γεύσεις στις οποίες μας μύησαν τόσο καιρό. Παραθέτουμε μερικούς πιο κάτω...


Cocktails & To Share προτάσεις View

Cocktails & To Share προτάσεις

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν, τα βράδια ζεστάθηκαν και βρήκαμε για να σας προτείνουμε χώρους, που θα δροσίσουν τα βράδια σας, με υπέροχα cocktails και ποτά και φυσικά γευστικές επιλογές που θα συνοδεύσουν την εμπειρία.


17 ρομαντικές προτάσεις για Δύο View

17 ρομαντικές προτάσεις για Δύο

Επέτειος ή καινούργιο ραντεβού, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα περάσει από το στομάχι... Βρήκαμε 17 εστιατόρια με αίσθηση του ρομαντισμού, προσφέροντας ατμόσφαιρα, εξυπηρέτηση και γεύσεις για 2.


3 ταβερνεία για οφτό κλέφτικο View

3 ταβερνεία για οφτό κλέφτικο

Βρήκαμε και προτείνουμε 3 ταβερνεία για οφτό κλέφτικο στα γρήγορα. Ψημένο με μαστοριά και μεράκι απολαμβάνοντάς το στον χώρο τους ή παίρνοντάς το για το σπίτι


13 επιλογές Wine & Dine View

13 επιλογές Wine & Dine

13 προτάσεις για να συνδυάσεις κρασί και φαγητό, καλή παρέα και διασκέδαση. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε εξαίρετες επιλογές καθώς και τρέχοντα γεγονότα.


16 χώροι που θα απογειώσουν την φιλοξενία του οποιουδήποτε γεγονότος σου. View

16 χώροι που θα απογειώσουν την φιλοξενία του οποιουδήποτε γεγονότος σου.

Προσωπικό η επαγγελματικό, όποιο και αν είναι το γεγονός που οργανώνεις, συστήνουμε 16 χώρους που θα αναλάβουν με επιτυχία, γευστική και όχι μόνο, την διοργάνωση του γεγονότος σου.


14 παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις για το Κυριακάτικο μεσημεριανό View

14 παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις για το Κυριακάτικο μεσημεριανό

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο έφτασε και σας προτείνουμε χώρους που θα γεμίσουν με γεύση και διασκέδαση τα μεσημέρια και τα βράδια του. Βάλτε απλά καλή διάθεση και καλή παρέα και φροντίστε να χτίσετε στιγμές που θα τις θυμάστε καιρό. Καλό Σαββατοκύριακο!!!


12 χώροι που θα απογειώσουν την φιλοξενία του όποιου event σου View

12 χώροι που θα απογειώσουν την φιλοξενία του όποιου event σου


16 γευστικοί προορισμοί για το Κυριακάτικο μεσημεριανό View

16 γευστικοί προορισμοί για το Κυριακάτικο μεσημεριανό

Από το κέντρο της Λευκωσίας μέχρι το χωριό Φαρμακά, το χωριό Αγία Βαρβάρα αλλά και την παραλιακή Λάρνακα, μαζέψαμε 16 γευστικούς προορισμούς για το Κυριάκατικο μεσημεριανό.


10+1 επιλογές για μεζέδες το βράδυ του Σαββάτου View

10+1 επιλογές για μεζέδες το βράδυ του Σαββάτου

Προτείνουμε 8 επιλογές που θα ενθουσιάσουν, σε ένα γευστικό ταξίδι με προορισμό τον μεζέ στην πόλη της Λευκωσίας. Μπόνους 2(δύο) ακόμη εξαιρετικοί προορισμοί, στο χωριό Φαρμακά και Αγία Βαρβάρα αλλά και 1(ένας) στην Λάρνακα. Μουσική, ποτό και άφθονες γευστικές επιλογές που θα βρείτε πιο κάτω περιγραφικά.